Times of Suriname

&RVWD EOLMIW JHVFKRUVW

-

9O(T%AL Diego &osta Elijft voor een wedstrijd ge schorst nadat een protest van Atlptico 0adrid tegen zijn schorsing is afgewezen. De spits kreeg in de wed strijd tegen *etafe zijn twee de gele kaart nadat hij de 2 had gescoord. Hij vierde het doelpunt met de suppor ters in wat zijn terugkeer was in competitie­verEand voor de 0adrilenen sinds zijn komst van &helsea. Atlptico ging in Eeroep tegen de straf maar de tuchtcom missie van de 6paanse voet EalEond 5)() heeft dit protest afgewezen waardoor &osta voor een wedstrijd ge schorst Elijft en hij een Eoete van zeshonderd euro moet Eetalen.

,n een verklaring schrijft de 5)() ³De Eenoemde speler Eenaderde de toeschouwe­rs en omarmde Eovendien ver schillende fans wat volgens de scheidsrec­hter een veilig heidsproEl­eem kon veroorza ken wat een overtredin­g van de regels is.´

Atlptico slaagde er wel in om de kaart van Antoine *riezmann weggeschol­den te krijgen. De )ransman werd gestraft voor een over treding op 6ergio 0ora in de ste minuut maar de 5)() herriep de straf nadat Atlptico aan de hand van vi deoEeelden aantoonde dat hij de Eal had gespeeld.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname