Times of Suriname

0DQFKHVWHU 8QLWHG ZLO 0DQFKHVWHU &LW\ DIWURHYHQ

-

9O(T%AL Ale[is 6inchez heeft volgens verschille­nde (ngelse media onlangs een persoonlij­k akkoord Eereikt met 0anchester &it\ over een weeksalari­s van ruim 2 duizend euro en de koploper van de 3remier League lijkt er alle vertrouwen in te heE Een dat de &hileen in januari of anders aankomende zo mer naar het (tihad 6tadium komt. The &itizens moeten er echter voor vrezen op het laatste moment forse concur rentie te krijgen aangezien ook 0anchester 8nited zich in de race lijkt te mengen. Onder meer The Guardian en Sky Italia journalist *ianluca Di 0arzio meldden gister middag dat the 5ed Devils zich in de afgelopen uren met een Eod Eij Arsenal heEEen gemeld. 6inchez Eeschikt in Londen over een aflopend contract waardoor hij aan het einde van het seizoen gratis op te pikken valt. &it\ heeft eerder deze week naar verluidt 22 5 miljoen euro geEoden om de aanvaller in januari over te kunnen nemen en 8nited zou zich nu met een Eod van 2 miljoen Eij the *unners heEEen gemeld. -osp 0ourinho is daarnaast Eereid om Arsqne :enger tegemoet te komen door Henrikh 0khitar\an in de deal te Eetrekken waardoor Arsenal meteen een vervan ger in huis heeft. De sala riseisen van de Armenisr die op Old Trafford 225 dui zend euro per week verdient kunnen wel voor compli caties zorgen. Arsenal zelf zou 0alcom van *irondins %ordeau[ als gewenste ver vanger zien van 6inchez. De %raziliaan moet vijftig mil joen euro kosten.

(en langer verElijf van 6inchez Eij Arsenal is ook niet helemaal uitgeslote­n aangezien :enger eerder liet weten te verwachten dat hij zijn contract nog gaat ver lengen ³-a dat is wat ik ver wacht en wat ik ook wil. ,k vind dat hij een Eelangrijk­e speler is.´ De 2 jarige aan valler speelt sinds de zomer van 2 voor Arsenal dat hem toen voor 2 5 miljoen euro oppikte Eij %arcelona.

(VP)

 ??  ?? Alexis Sánchez is wel dicht bij een overstap naar Manchester City, maar The Citizens moeten er echter voor vrezen op het laatste moment forse concurrent­ie te krijgen. (Foto: Nusport)
Alexis Sánchez is wel dicht bij een overstap naar Manchester City, maar The Citizens moeten er echter voor vrezen op het laatste moment forse concurrent­ie te krijgen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname