Times of Suriname

=LGDQH ]HW KDQGWHNHQL­QJ RQGHU FRQWUDFWYH­UOHQJLQJ

-

92(7B$L - =inedine =idane heeft definitief zijn contract als trainer van Real 0adrid Pet twee jaar verlengd. 'e )ransPan ligt nu tot Pedio

vast in Bernabeu.

³+et is getekend´ aldus =idane die in augustus al een Pondeling akkoord bereikte Pet de clubleidin­g. 'e contractve­rlenging was daardoor een forPalitei­t geworden. 'e -jarige =idane is bezig aan zijn derde seizoen als trainer van Real waar hij als speler al succesvol was. In scoorde hij voor de µ.oninklijke¶ in de Pet

- gewonnen ChaPpions League-finale tegen Bayer Leverkusen.

In ging hij bij de 0adrilenen aan de slag als sportief directeur en daarna werkte hij als assistent van trainer Carlo $ncelotti en als coach van Real 0adrid B. In januari volgde =idane de ontslagen hoofdtrain­er Rafael Benttez op.

2nder leiding van de *ouden Bal-winnaar van veroverde Real in en de ChaPpions League en vorig jaar werd ook de landstitel gepakt.

'it seizoen presteert =idane Pinder Pet Real. 'e 0adrilenen staan vierde in de 3riPera 'ivision Pet zestien punten achterstan­d op )C Barcelona dat wel een wedstrijd Peer heeft gespeeld. :oensdag bereikte Real de kwartfinal­es van de Copa del Rey Paar dat gebeurde niet overtuigen­d. 'e ploeg van =idane speelde de return tegen 1uPancia dat uitkoPt op het tweede niveau Pet gelijk. 'oor de - zege in de heenwedstr­ijd was dit wel voldoende oP door te gaan.

(NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname