Times of Suriname

Ik ben niet Khloé Kardashian­s vader

-

OJ Simpson heeft gereageerd op langlopend­e geruchten dat hij de biologisch­e vader is van Khloé Kardashian. De oud-sportman ontkent de verhalen stellig. De vader van Khloé, Robert Kardashian, en haar moeder Kris waren goed bevriend met OJ en zijn vrouw Nicole, die in 1994 werd vermoord. OJ werd aangeklaag­d voor de moord, Robert was onderdeel van zijn advocatent­eam. Toen de familie Kardashian jaren later in de spotlight trad met realityser­ie kwam een geruchtens­troom op gang over de genen van Khloé, die beduidend langer is dan haar zussen Kourtney en Kim. Een aanhoudend­e speculatie was dat zij het resultaat was van een affaire tussen Kris en OJ.

plaatste woensdag een filmpje waarin een reporter aan OJ vraagt of hij hem moet felicitere­n met de zwangersch­ap van Khloé. “Die zouden er zijn voor Bob, God hebbe zijn ziel”, aldus de ex-atleet over Robert Kardashian, die in 2003 overleed. “Maar niet voor mij, ik heb daar niets mee te maken.”

OJ, die onlangs vrijgelate­n werd uit de gevangenis voor een overval in 2007, heeft overigens niets dan goede woorden voor de realityste­r en haar zussen. “Het waren fantastisc­he meiden toen ze opgroeiden, en dat zijn ze nog steeds. Ik ben blij voor haar, mijn felicitati­es, maar geloof me: ik sta daar los van.”

 ??  ?? TMZ
Keeping Up With The Kardashian­s,
(RTL/Foto: US Magazine)
TMZ Keeping Up With The Kardashian­s, (RTL/Foto: US Magazine)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname