Times of Suriname

)ederer vindt ]icK]elf Jeen favoriet oS $uVtralian 2Sen

-

TE11,6 5oger Federer vindt dat hij gezien zijn leeItijd eigenlijk niet tot de Iavorieten op het Australian Open mag worden gerekend dit jaar.

'e jarige =witser beseIt desondanks dat hij als titel verdediger en nummer twee van de wereld wel degelijk door velen als topIavorie­t wordt gezien.

³+et zou eigenlijk niet zo moeten zijn dat een jarige de Iavoriet is´ zei Federer gisteren tijdens een pers conIerenti­e in 0elbourne. ³'aarom benader ik in dit late stadium van mijn carri qre alles ook een stuk rela[ ter.´

,n maakte de =witser op het Australian Open zijn rentree op de AT3 Tour na een halI jaar aIwezighei­d. +ij verraste iedereen door zijn achttiende grandslamt­i tel te pakken later in het jaar gevolgd door nummer negen tien op :imbledon.

³9orig jaar ging ik het Australian Open in met de gedachte µwe zien wel wat er gebeurt¶´ kijkt Federer terug op zijn terugkeer.

³+et was heerlijk om zonder verwachtin­gen aan het toer nooi te beginnen na al die jaren met druk van buitenaI zoals nu ook weer. ,k hoop zelI vooral een paar rondjes te winnen en in mijn ritme te komen.´

Federer begint zijn jacht op titelprolo­ngatie in 0elbourne dinsdag. ,n de eerste ronde speelt hij tegen de 6loveen Aljaz Bedene. (NS)

 ??  ?? Roger Federer vindt dat hij, gezien zijn leeftijd, eigenlijk niet tot de favorieten op het Australian Open mag worden gerekend dit jaar. (Foto: Nusport)
Roger Federer vindt dat hij, gezien zijn leeftijd, eigenlijk niet tot de favorieten op het Australian Open mag worden gerekend dit jaar. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname