Times of Suriname

0ancKeVter 8nited Jaat voluit voor 6incKe]

-

9OETBAL 0anchester United is bereid om van Ale[is 6inchez de eerste … 5 a week pla\er van de 3remier League te ma ken de eerste speler met weeksalari­s van omgerekend

. euro zo schreven di verse Britse media gisteren. 'e club van -osp 0ourinho wil de aanvaller van Arsenal naar verluidt deze maand reeds aantrekken terwijl 0anchester Cit\ liever in de zomer toeslaat.

6inchez kan daarnaast een bonus van miljoen euro tegemoet zien als hij deze maand naar Old Trafford ver kast Arsenal een transIerso­m van miljoen euro en voor zaakwaarne­mer Feli[ Felicevich ligt een bedrag van 5 miljoen euro klaar zo klinkt het. 0et de komst van de jarige Chileense internatio­nal zou 0anchester United tegelijker­tijd een ein de maken aan de interesse in Antoine *riezmann en *areth Bale.

0anchester Cit\ heeIt 6inchez laten weten dat hij ruim miljoen euro aan sa laris tegemoet kan zien als hij tot de zomer wacht. 'e verwachtin­g is dat de lijst aanvoerder van de 3remier League een dezer dagen eveneens in actie zal komen als de stadsgenoo­t inder daad een financiële kracht toer heeIt ondernomen om de e[ speler van onder meer Udinese en Barcelona deze maand aan te trekken. 0ourinho laat via de oI ficiële kanalen weten dat 0anchester United ook deze maand zijn ogen en oren openhoudt zonder op namen in te gaan. ³Als er zich een Iantastisc­he mogelijkhe­id voordoet dan ga je voor die Iantastisc­he mogelijkhe­id´ zo stelt hij. ³1ormaliter zou den we in de zomer proberen om onze selectie te verster ken en elke linie beter te ma ken. Als je nu iets doet zul len we dat in de zomer niet weer doen.´

³Laten we zeggen dat we in de zomer drie doelwitten hebben een verdediger een middenveld­er en een aanval lende voetballer. Als we in de winter een van deze die halen dan doe je in de zomer drie min ppn.´ 'e problemen van 0anchester Cit\ in het verle den met Financial Fair 3la\ zorgen ervoor dat de club deze maand niet voluit kan gaan in de race om 6inchez. +et zomerse vertrek van spe lers als <a\a Tourp EliaTuim 0angala en mogelijk 6ergio Agüero biedt financiële ruim te voor een contract voor de Chileen. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname