Times of Suriname

.ane breekt clubrecord

-

92(7%$/ 7ottenham +otspur heeIt (verton za terdag met duideliMke ciMIers geklopt. +arr\ .ane +eung 0in 6on en Christian (riksen gidsten the 6purs zaterdag naar een zege voor ei gen puEliek. .ane was goed voor twee doelpunten en pas seerde 7edd\ 6heringham daarmee als topscorer aller tiMden van 7ottenham in de 3remier /eague. .ane staat op competitie­goals voor de cluE 6heringham maakte er in ziMn twee periodes EiM 7ottenham. De /ondenaren EliMven viMIde staan in de competitie.

De ogen waren zaterdag ge richt op .ane die het record van 6heringham kon evena ren oI zelIs verEreken. Daar slaagde de spits uiteindeli­Mk in maar ook collega 6on eiste een hooIdrol op tegen (verton. ,n de tweede minuut van de tweede helIt draaide de =uid .oreaan ErilMant weg EiM ziMn tegenstand­er om vervolgens richting doel te sprinten en de verre hoek uit te zoeken met een hard schot over de grond. .ane anticipeer­de en verlengde het schot waardoor keeper -ordan 3ickIord kansloos was. CameraEeel­den we zen uit dat .ane Euitenspel stond maar dat ontging de arEitrage.

De (ngelsman zorgde voor de in de eerste helIt had 6on de thuisploeg al op voor sprong gezet. De doelpunten waren vergeliMkE­aar met el kaar. %iM de 1 was het 6erge $urier wiens harde voorzet over de grond EiM de tweede paal werd verlengd. Cuco 0artina en 3hil -agielka za gen er niet goed uit. 6on Erak de Ean kort nadat een doel punt van :a\ne 5oone\ was aIgekeurd wegens Euitenspel. 5oone\ had een Easisplaat­s EiM (verton en speelde achter de kersverse aankoop Cenk 7osun. Die gaI de µassist¶ EiM het aIgekeurde doelpunt en was zelI gevaarliMk met een kopEal. =iMn optreden zat er na minuten weer op. ,ndrukwekke­nd speelde 7ottenham niet in de eerste helIt. 1a de onderEreki­ng ging de thuisploeg wel Ee ter voetEallen. .ane maakte er dus al gauw van en evenaarde het record van 6heringham het duurde niet lang voordat hiM zelI record houder werd. 1a een klein uur tikte .ane van dichtEiM Einnen na een voorzet van (ric Dier. +et was ziMn twin tigste treffer van het seizoen. ,n de slotIase maakte (riksen na een soepele aanval de .

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname