Times of Suriname

%HNHUNDPSLR­HQ ,07 XLW EHNHUWRHUQ­RRL JHNQLNNHUG

-

92(7%$/ ,nter 0oengo 7aSoe ,07 de huidige Ee kerkamSioe­n van 6uriname ligt na de eerste ronde al uit het toernooi. =aterdagmid­dag verloor de kamSioen in het 0eer]orgstadion te 0eer]org tegen 7amansari met .

,07 ]oals verwacht was al vanaf het Eegin het Eovenlig gende team en domineerde het sSel. 'e 0oengone]en kregen enkele goede kansen om heel vroeg oS voorsSrong te komen maar de]e kansen werden verSrutst. ,n de ste minuut was het wel raak maar het was het thuis sSe lende team dat tegen de ver houdingen in oS voorsSrong kwam via 0urSh\ $kondise

. 0et de]e score gingen de teams ook rusten.

,n de tweede helft had ,07 meer EalEe]it en kreeg tal van kansen oS de gelijk maker maar steeds werden de]e verSrutst waardoor er geen veranderin­g in de score kwam.

7rainer +esron -eroe van ,07 was duidelijk teleurge steld met de nederlaag. +ij geeft aan dat de sSelers de tegenstand­er heEEen onder schat terwijl 7amansari ook wat geluk aan ]ijn ]ijde had. +ij ]egt verder dat ,07 een voetEalSro­Eleem heeft want de gecreëerde kansen wor den niet omge]et in doelSun ten. 2ok in de eerste divisie schijnt het dit sei]oen niet lukken met ,07 maar -eroe Elijft Sositief ingesteld. +ij ]egt dat de]e nederlaag een harde klaS is voor het team maar het sei]oen is nog niet verloren. -eroe en ]ijn sSe lers ]ullen ]ich nu focus sen oS de eerste divisie die in het weekeinde hervat ]al worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname