Times of Suriname

/LYHUSRRO EH]RUJW 0DQFKHVWHU &LW\ HHUVWH FRPSHWLWLH­QHGHUODDJ

-

92(7%$/ 0anchester &it\ is gisteren tegen ]ijn eerste nederlaag in de 3remier /eague aangeloSen. 2S $nfield was /iverSool in een sSectacula­ire toSSer met

te sterk voor de koSlo Ser.

9oor &it\ kwam door het verlies in /iverSool een einde aan een imSosante reeks. 9anaf de start van het sei]oen Eleef de eTuiSe van -oseS *uardiola liefst comSetitie­wedstrijde­n oS rij ongeslagen.

/iverSool nam tegen &it\ vanaf de aftraS direct het initiatief oS het sfeervolle $nfield en Einnen tien mi nuten Eetaalde dat ]ich uit in de oSeningstr­effer. $le[ 2[lade &hamEerlain scoor de met een harde schuiver in de lange hoek na een snelle omschakeli­ng.

,n het restant van de eerste helft had &it\ het meeste EalEe]it maar tot grote kan sen kwamen de mannen van *uardiola in eerste instantie niet. /iverSool Eleef via ]ijn snelle aanvallers gevaarlijk in de omschakeli­ng.

9ijf minuten voor rust kwam de koSloSer oS gelijke hoog te door de individuel­e klasse van /ero\ 6anp. 'e 'uitser nam een crossSass geweldig mee schoot de Eal met links in de korte hoek hard Einnen en ]orgde daarmee voor een

ruststand.

2ok na de Sau]e was het een Eoeiend schouwsSel. 1icolas 2tamendi koSte na mens de µ&iti]ens¶ uit een corner oS de lat en &it\ keeSer (derson kreeg het te druk met Sogingen van met name 0ohamed 6alah. 1a een uur ging het in een tijdsEeste­k van enkele mi nuten helemaal fout voor de Ee]oekers. (erst leSelde 5oEerto )irmino de Eal langs (derson via de Ein nenkant van de Saal in het doel nadat -ohn 6tones ]ich kinderlijk eenvoudig had la ten aftroeven.

.ort daarna schoot 6adio 0anp na eerst nog de Eui tenkant van de Saal te heE Een geraakt feilloos de

in de kruising. :eer enkele minuten later deed ook 6alah een duit in het ]akje. 'e (g\Stenaar onder scheSte een ]wakke Eal van (derson en tilde de Eal over de keeSer heen in het lege doel voor de .

$lles lukte Eij /iverSool en de wedstrijd leek gesSeeld maar &it\ kwam via 'avid 6ilva en ,ika\ *ndogan in de slotfase nog terug tot . (en gelijkmake­r ]at er ech ter niet meer in. (NS)

 ??  ?? Leroy Sané maakt hier vlak voor rust de gelijkmake­r voor Manchester City. (Foto: The Guardian)
Leroy Sané maakt hier vlak voor rust de gelijkmake­r voor Manchester City. (Foto: The Guardian)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname