Times of Suriname

5HDO 0DGULG JOLMGW QRJ YHUGHU DI

-

92(7%$/ 5eal 0adrid heeft ]aterdag oSnieuw te leurgestel­d. +et team van =inpdine =idane verloor voor eigen SuEliek van 9illarreal dat enkele minuten voor tijd via 3aElo )ornals toesloeg

. 'e regerende landskam Sioen kwam sinds de winst van het :. voor cluEteams nog maar ppn keer tot winst in vijf officiële duels. 'e eerste helft in het 6antiago %ernaEpu leverde weliswaar geen doelSunten oS maar het team van =idane had meer verdiend. 'e regerende landskamSi­oen domineerde de wedstrijd en creëerde grote kansen maar het ontErak aan nauwkeurig­heid in de afron ding. 9illarreal dat de laatste twee uitduels in winst had omge]et stond ]onder Eal flink onder druk en had moei te om in de Euurt van het doel van .e\lor 1avas te komen. 'e twee Eeste kansen waren voor &ristiano 5onaldo en telkens antwoordde 6ergio $senjo met een sSectacula­ire redding. ,n de e minuut door]ag hij een vrije traS en vlak voor rust voorkwam hij met ]ijn hand dat de 3ortugees een Sass van ,sco van dichtEij afrondde. 9illarreal kwam niet verder dan een mogelijk heid voor &arlos %acca maar 1acho )erninde] was net oS tijd om erger te voorkomen. ,n de oSeningsfa­se van de tweede helft ging de wed strijd oS en neer. (en in]et van 'enis &her\shev ging maar net naast het doel van 1avas terwijl $senjo in actie kwam oS Sogingen van 7oni .roos en oSnieuw 5onaldo. 1iet voor de eerste keer was de tweede helft het manco van 5eal 0adrid dat doorgaans in de eerste minuten goed voetEal laat ]ien maar na rust vaak een ongeconcen­treerde en ietwat stroSerige indruk maakt.

+et Sercentage EalEe]it Srocent was ook niet over tuigend en drie minuten voor tijd kreeg 5eal 0adrid het deksel oS de neus. (nes hnal die een kwartier voor tijd was ingevallen voor %acca kreeg de Eal oog in oog met 1avas niet in het doel maar )ornals werkte het leer in ppn keer heerlijk achter de &osta 5icaan . 'at was de gena deklaS voor 5eal 0adrid dat een nederlaag in de slotminu ten niet kon afwenden. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname