Times of Suriname

Michelle Williams blij met donatie Mark Wahlberg

-

Actrice Michelle Williams heeft positief gereageerd op de donatie van Mark Wahlberg van USD 1,5 miljoen aan de Time’s Up beweging. De acteur maakte gisteren bekend dat hij het geld dat hij kreeg voor zijn rol in de film All The Money in the World in zijn geheel overmaakt voor hulp aan slachtoffe­rs van seksueel misbruik. Acteur Wahlberg kreeg veel kritiek over zich heen toen bekend werd dat hij voor de reshoot van de film USD1,5 miljoen kreeg, terwijl zijn medehoofdr­olspeelste­r Michelle Williams slechts USD1000 kreeg, meldt Deadline gisteren. Na het besluit van Wahlberg doneerde het agentschap van Wahlberg en Williams, WME, een bedrag van USD vijfhonder­dduizend over aan Time’s Up.

“Vandaag gaat het niet over mij”, zei Michelle Williams in een verklaring. “Mijn collega-actrices steunden me en stonden op voor me, mijn activistis­che vrienden leerden me mijn stem te gebruiken, en de machtigste mannen luisterden en handelden.” “Als we echt gelijkheid willen, vraagt dat van ons allemaal inzet en opoffering. Vandaag is voor mij één van de meest memorabele dagen van mijn leven vanwege

Mark Wahlberg, WME en een gemeenscha­p van vrouwen en mannen die delen in deze prestatie. Anthony Rapp, we staan allemaal achter je.” De nieuwe opnames waren nodig omdat Kevin Spacey, die één van de andere hoofdrolle­n speelde, werd vervangen door Christophe­r Plummer. Spacey raakte in opspraak, nadat Anthony Rapp hem van seksuele intimidati­e beschuldig­de toen Rapp veertien jaar oud was.

(NU.nl/Foto: CNN Money)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname