Times of Suriname

0DQ KHHIW QD YHURRUGHOL­QJ QRJ KRRS

-

3$5$0$5,%2 $nand koemar % hoopt nog dat het goed komt tussen hem en zijn vrouw. 5echter 5ewita &hatterpal heeIt de man gis teren veroordeel­d tot zes maanden celstraI, waarvan vier voorwaarde­lijk onder aI trek van de tijd in voorarrest, met een proeItijd van drie jaar voor mishandeli­ng van zijn vrouw.

$nandkoemar % sloeg zijn vrouw zodanig dat zij Irac tuur aan een vinger opliep op

maart vorig jaar. Hij sloeg haar verder op maart en richtte toen ook vernieling­en aan. Hij bekent de vrouw te hebben geslagen. =ijn vrouw bezocht hem in de gevange nis en bracht spullen voor hem. =ij is intussen naar Nederland vertrokken en stuurt vandaar nog spullen voor hem. $nandkoemar % zegt dat indien de vrouw te rugkomt, hij haar niet meer zal slaan. De vrouw is met een andere man in Nederland. De veroordeel­de zegt dat zijn vrouw hem vertelde dat zij vijI kinderen met hem heeIt en hem niet in de steek zal laten. 9olgens hem zal zij ervoor zorgen dat hij ook de Nederlands­e nationalit­eit krijgt. $nandkoemar % denkt dat de vrouw nog van hem houdt, omdat zij spullen voor hem stuurde. Hij beweert haar uit boosheid te heb ben geslagen. Hij kocht dure spullen voor de vrouw die ook contact onderhield met een andere man. De vrouw vroeg een beschermin­gsbevel aan. De man gelooIt er echter in dat zijn vrouw met wie hij

jaar samenwoond­e, zal te rugkomen. 5aadsman 2scar .oulen nam in zijn betoog mee dat de vrouw weg is met een andere man. Hij zegt dat zijn clisnt realistisc­h moet zijn en een andere vrouw moet nemen. De officier van justitie eiste zes maanden celstraI waarvan drie voor waardelijk onder aItrek van de tijd in voorarrest met een proeItijd van drie jaar.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname