Times of Suriname

+99 VWXQW ELMQD WHJHQ NRSORSHU

-

V2(7%$L Hekkenslui­ter HVV was diFhtEij oP te stunten tegen koploper Hind %o\s in de eersteklas­seFoP petitie van de Livorno 6port 2rganisati­e. ,n het (dd\ %laFkPansta­dion gaI de hek kensluiter een voorsprong uithanden oP alsnog te spelen.

HVV trok volledig profijt uit de slappe start die de kop loper PeePaakte. $l in de ]esde Pinuut werd de sFo re geopend door ,saF0ota )erreira . =aken werden nog erger voor de koploper toen 6oedessing Jagdew het tweede doelpunt Paakte . HVV was op ro]en en koerste riFhting ]ijn tweede overwin ning in de FoPpetitie. 0aar Hind %o\s voerde de druk op en de hekkenslui­ter kon niet erPee oP. =even Pinuten na het doelpunt van Jagdew verkleinde Dave\ $Patrais de aFhterstan­d . Dit werd ook de ruststand van de wed strijd.

,n de tweede helIt Eegon Hind %o\s vanaI het Eegin aanval lend te spelen en het teaP drukte HVV steeds naar aFh teren. HVV kon de druk niet aan en in de ste Pinuut EraFht 7erenFe Lienga de teaPs op gelijke hoogte . Hierna kreeg Hind %o\s kan sen oP de drie punten naar ]iFh toe te trekken Paar het teaP kon de]e niet oP]etten in doelpunten. ,n de andere eersteklas­sewedstrij­d won &ru]eiro voor de eerste keer in de FoPpetitie. Het teaP versloeg Highwa\star Pet

. 5ivano $rdjopawiro 5o[anno 0artosoeka­Pto en VinFio 6aEajo sFoorden voor &ru]eiro terwijl 6antinio (dwards het doelpunt voor Highwa\star voor ]ijn reke ning naP.

7weede klasseFoPp­etitie &aravan

6udhar en Jong Jivan Jotie WelgedaFht &

.

HindEo\s Hindela\a Highwa\star WelgedaFht & ,nterpul &ru]eiro H.V.V.

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Hind Boys en HVV.
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Hind Boys en HVV.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname