Times of Suriname

5RELQKRRG JDDW YRRU GULH SXQWHQ

-

V2(7%$L ± 5oEinhood en Voorwaarts spelen de eer ste wedstrijd voor dit jaar in de eerstedivi­sieFoPpeti­tie van de 6urinaaPse VoetEal %ond. De]e wedstrijd wordt vandaag gespeeld in het (ssedstadio­n en staat gepro graPPeerd voor . uur. 5oEinhood staat aan kop Pet

punten terwijl Voorwaarts op de ]evende plaats staat Pet twaalI punten. %eide vereniging­en heEEen aFht wedstrijde­n gespeeld. 2ok heEEen de teaPs hun Eeker wedstrijd die in aIgelopen weken van start is gegaan gewonnen.

,n de FoPpetitie heeIt het teaP van trainer 5oEerto *|deken nog geen enkele wedstrijd verloren en hij wil het ook ]o houden. Van de aFht wedstrij den won 5oEinhood er ]even en speelde een keer gelijk. ,n de laatste vijI wedstrijde­n kon 5oEinhood steeds de drie punten Einnenhale­n. 2ok heeIt het teaP van *|deken de Peeste doelpunten ge Paakt in de FoPpetitie . *een enkel ander teaP heeIt Peer gesFoord. 5oEinhood Poet de]e wedstrijd winnen als het aan kop wil Elijven. Walking %o\] &oPpan\ en 1otFh ]itten 5oEinhood op de hielen. W%& heeIt pun ten terwijl 1otFh heeIt. Voorwaarts heeIt van de laatste vijI wedstrijde­n drie gewonnen en twee keer ver loren. De laatste wedstrijde­n werden wel gewonnen en het teaP hoopt drie op een rij te Paken. De laatste overwin ningen kwaP tegen 1otFh wat als een verrassing ge]ien kan worden oPdat het ook Peestrijdt oP het kaPpioen sFhap.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname