Times of Suriname

:HHU HHQ WHDP JHUR\HHUG XLW FRPSHWLWLH 69&%

-

9O(7BA/ - +et bestuur van Sport en 9ormings &entrum Blauwgrond S9&B moest dit weekend weer een team ro\eren uit zijn competitie. 'it keer was het Napoli dat zich niet aan de regels heeft gehouden. Real ([press was het eerste team dat dit competitie­jaar gero\eerd werd bij de S9&B.

Napoli moest het zondag opnemen tegen Guanini, maar kwam voor de tweede keer in de competitie opdagen met zes spelers, twee minder dan het minimale vereiste. 9olgens de regels van de )I)A moet een team minimaal met acht spelers opdagen, zodat de wedstrijd kan beginnen. 'e Surinaamse 9oetbal Bond S9B heeft de regels van de )I)A overgenome­n en de S9&B van de S9B. 'e eerste keer dat Napoli met zes spelers kwam opdagen, was op 7 januari. +et team moest toen spelen tegen Real Abenaston. 0et het ro\ement van deze twee teams zal de S9&B zijn competitie nu verder afwerken met negen vereniging­en. 9erder heeft de bond besloten dat de vereniging­en die nog moeten uitkomen tegen Real ([press en Napoli, drie punten erbij krijgen.

'e andere geprogramm­eerde wedstrijde­n gingen wel door. =o won koploper 9an 'ijk met 4-1 van Gingeston. Shelton Akooi, &l\de /amsberg, Shelton Ost en 0alvin 9alies scoorden voor de koploper, terwijl -errel /inga het enige doelpunt maakte voor het verliezend­e team. Overige uitslagen Inter 9lijt-SuSport7al­ent 3-0 en Real AbenastonG­eneral Bo\s 4-2.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname