Times of Suriname

5RQDOGR JHQRPLQHHU­G YRRU /DXUHXV DZDUG

-

9O(7BA/ - &ristiano Ronaldo is genomineer­d voor de Laureus World Sportsman of the Year award, waar Real 0adrid kans maakt op de titel Team of the Year.

Ronaldo won afgelopen maand voor de vijfde keer in zijn carriqre de Ballon d¶Or en behoort bij de zes genomineer­den voor de prestigieu­ze /aureus award, die hij nog nooit won. Real kon ook worden erkend voor een fantastisc­h 2017 tijdens de ceremonie op 27 februari in 0onaco na het winnen van de &hampions /eague, /a/iga en het WK voor clubteams.

Ronaldo heeft echter stevige concurrent­ie van Roger )ederer, Rafael Nadal, /ewis +amilton, 0o )arah en &hris )roome. )ederer, ook genomineer­d voor de categorie &omeback of the <ear, won de Australian Open en Wimbledon, waar Nadal zijn tiende Roland Garros titel won en ook de 8S Open op zijn naam mocht schrijven. +amilton won zijn vierde )ormule 1-titel, terwijl )roome de derde wielrenner ooit werd die zowel de 7our de )rance als de 9uelta in hetzelfde jaar won. )arah won het goud op de tienduizen­d meter en silver op de vijfduizen­d meter op het WK, in wat zijn laatste jaar op de baan was.

Naast Real 0adrid zijn het )ranse 'avis &up team, Golden State Warrios, New (ngland 3atriots, 0ercedes en Nieuw-=eeland dat de America¶s &up won, genomineer­d voor de 7eam of the <ear award. (Goal)

 ??  ?? Cristiano Ronaldo is genomineer­d voor de Laureus World Sportsman of the Year award.
(Foto: Goal)
Cristiano Ronaldo is genomineer­d voor de Laureus World Sportsman of the Year award. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname