Times of Suriname

Kevin Spacey ook beschuldig­d van racisme

-

De directeur van een beveiligin­gsbedrijf heeft Kevin Spacey beschuldig­d van racisme. De in ongenade gevallen acteur zou in 2012 op de set van House of Cards onder meer geweigerd hebben zwarte medewerker­s van het bedrijf de hand te schudden, meldt Daily Mail.

De eigenaar van VIP Protective Services, Earl Blue, claimt dat de Frank Underwood-acteur niet alleen weigerde de zwarte beveiliger­s te begroeten, maar ook op de set racistisch­e opmerkinge­n maakte. “Toen een aantal beveiliger­s de trailer van de acteur observeerd­en, zou Spacey tegen zijn persoonlij­ke beveiliger hebben gezegd: “Ik wil niet dat nikkers naar mijn trailer kijken.” Blue deed zijn beklag over Spacey bij setmanager­s, maar die zouden laconiek hebben gereageerd met: “Zo is hij nou eenmaal, wij moeten hem gewoon tevreden houden.”

Hoewel de productiem­aatschappi­j tevreden was over VIP Protective Services, werd het contract van 1,1 miljoen dollar nier verlengd. Blue wijt dat aan het voorval en is van plan om nu, vier jaar later, alsnog Spacey hiervoor aan te klagen.

Spacey is in Hollywood persona non-grata sinds meer dan tien mannen hem hebben beschuldig­d van seksueel ongepast gedrag. Het eerste verhaal werd gedaan door acteur Anthony Rapp, bij wie Spacey zich opdrong toen Rapp veertien jaar oud was. Spacey is sinds alle onthulling­en uit de hitserie House of Cards gezet en uit de nieuwe film All the Money in the World, waarvan de opnames al klaar waren geknipt.

(De Telegraaf)

January Jones heeft een nieuwe vriend. Volgens de New York Post heeft ze iets met realityste­r Nick Viall. Nick was deelnemer aan verschille­nde spin-offs van datingprog­ramma

The Bachelor. In 2017 was hij zelf de vrijgezel die een dame mocht kiezen uit een grote groep deelnemers. Tijdens het programma verloofde hij zich met één van de dames, Vanessa Grimaldi, maar de liefde tussen de twee bleek afgelopen zomer bekoeld.

Volgens een bron van de krant ontmoetten January en Nick elkaar, nadat de actrice tijdens een interview in de talkshow van James Corden in november had laten vallen dat ze groot fan is van The Bachelor. Nick zou daarop contact hebben gezocht om te vragen of ze samen met hem mee wilde doen aan programma Lip Sync Battle. Dat weigerde January, maar de twee zijn wel wat gaan drinken. Ze zouden sindsdien bij elkaar zijn.

Nick was één van de gasten op het feestje dat January gaf voor haar veertigste verjaardag afgelopen weekend. Daarbij waren ook enkele van haar Mad Men-collega’s aanwezig. De actrice was in die serie te zien als Betty Draper, een rol waar ze twee keer een SAG Award voor won.

(RTL/Foto: theepochti­mes.com)

 ??  ?? Mad Men-actrice
Mad Men-actrice

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname