Times of Suriname

0DQ 8QLWHG ELHGW 6iQFKH] KDOI PLOMRHQ SHU ZHHN

-

9O(TBA/ -osp Mourinho wil haast maken met de transfer van Ale[is 6inchez en probeert de &hileen te paaien met een weeksalari­s van iets meer dan een half miljoen euro per week, zo verzekert The Times. The Telegraph meldde reeds dat Manchester 8nited en de &hileen al tot een persoonlij­k akkoord zijn gekomen over een netto jaarsalari­s van , miljoen euro.

The Times stelt dat club en speler echter nog geen ak koord hebben bereikt, waar door 8nited nu naar verluidt bruto een bedrag van duizend euro aan de aanvaller van Arsenal biedt. Hiermee zou 6inchez, die komende zomer uit zijn contract loopt bij the Gunners, dus de abso lute grootverdi­ener worden in de Premier /eague en in de mondiale sportwerel­d. Momenteel is Paul Pogba, die in 2 overkwam van -uventus, met 4 duizend euro per week de grootver diener bij the 5ed Devils, maar de &hileen wacht op Old Trafford dus een hoger bedrag. 1aar verluidt gaat de 2 jarige aanvaller voor vierenhalf jaar tekenen bij 8nited. Mourinho zou graag zien dat hij komende zater dag tegen Burnle\ al kan be schikken over 6inchez.

Het is voor de (ngelse groot macht en 6inchez echter ook nog afwachten of en wanneer Henrikh Mkhitar\an akkoord gaat met een transfer. De &hileen maakt deel uit van de transfer van de Armeense middenveld­er naar Arsenal, zo verzekerde zijn zaak waarnemer Mino 5aiola. ³Manchester 8nited gaat 6inchez niet strikken, tenzij Mkhi besluit zich bij Arsenal aan te sluiten´, zei de be langenbeha­rtiger. ³6inchez maakt onderdeel uit van de Mkhi deal, niet andersom.´

(VP)

 ??  ?? José Mourinho wil haast maken met de transfer van Alexis Sánchez en probeert de Chileen te paaien met een weeksalari­s van iets meer dan een half miljoen euro per week. (Foto: Goal)
José Mourinho wil haast maken met de transfer van Alexis Sánchez en probeert de Chileen te paaien met een weeksalari­s van iets meer dan een half miljoen euro per week. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname