Times of Suriname

5RELQKRRG PRUVW SXQWHQ

-

92(7%$/ - .oploper 5oEinhood is in zijn eerste treffen van het jaar in de eerstedivi­siecompeti­tie van de 6urinaamse 9oetEal %ond niet verder gekomen dan een gelijkspel - tegen 9oorwaarts in het (ssedstadio­n. 5oEinhood Elijft aan kop met punten terwijl 9oorwaarts op de zevende plaats Elijft met dertien punten. 'eze teams heEEen negen wedstrijde­n achter de rug.

'e koploper die de wedstrijd startte met zijn roodgroen tenue Eegon heel sterk en het duurde niet lang alvorens de score werd geopend. 8it een comEinatie­spel opende 5o[ey )er in de negende minuut de score - . 5oEinhood had het Eeste gedeelte van de wedstrijd in handen en Eegon nonchalant te spelen wat het team later duur kwam te staan. =o regende het van verkeerde passes en het comEinatie­spel scheen ook niet te vlotten. 'it gaf 9oorwaarts de gelegenhei­d om terug te komen en na een halfuur spelen was de score weer gelijk. ,n de 6ste minuut was doelman &laidel .ohinor kansloos toen -evgen 6andar uit een voorzet de gelijkmake­r Einnenkopt­e

- .

,n de tweede helft zakte de gele formatie van 9oorwaarts steeds naar achteren om vervolgens via counters toe te slaan. +et team kreeg daardoor kansen maar die Eleven onEenut. 2ok 5oEinhood kreeg tal van kansen waarEij )er met enkele schoten heel dichtEij kwam. 'e doelpunten vielen echter niet meer en de teams gooiden het op een akkoordje.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname