Times of Suriname

0RXULQKR ODDW 0NKLWDU\DQ RSQLHXZ EXLWHQ VHOHFWLH

-

92(7BA/ - De naderende transIer van Ale[is 6incKez naar 0ancKester 8nited Koudt (ngeland al dagen in zijn greep. -osp 0ourinKo bevestigde gisteren tijdens Ket wekelijkse persmoment dat tKe 5ed Devils Kard werken aan de komst van de &Kileense aanvaller. +enrikK 0kKitaryan die de omgekeerde weg moet bewandelen beKoort vandaag niet tot de wedstrijds­electie van 0ancKester 8nited.

7Ke 5ed Devils nemen Ket vandaag op tegen Burnley maar 0ourinKo KeeIt besloten om 0kKitaryan niet op te nemen in zijn selectie. ³+ij is in een goede conditie traint goed. 0aar ik Keb Kem niet geselectee­rd. ,edereen weet dat de transIer eraan zit te komen al Kelemaal omdat de manager van Arsenal er zo duidelijk over gesproken KeeIt. +et KeeIt dan geen zin om Ket te ontkennen´ wordt 0ourinKo geciteerd door Sky Sports.

³2nze Ians weten dat Ale[is zijn contract niet gaat verlengen. =e Kebben dat idee geacceptee­rd maar ook dat niet ppn club een speler krijgt. :ij krijgen ook een speler en dat maakt de onderKande­lingen wel wat makkelijke­r en wat minder teleurstel­lend. :e verliezen een speler inderdaad maar we krijgen er ook ppn voor terug´ liet :enger eerder weten. Arsenal werkt daarnaast aan de komst van 3ierre-(merick Aubameyang. ³0aar Ket is nog niet rond´ verduideli­jkt 0ourinKo. ³0kKitaryan is voorlopig nog onze speler terwijl 6incKez een speler van Arsenal is. ,k wil me nu op de wedstrijd van vandaag Iocussen dat is Ket belangrijk­ste. 9erder wacKt ik rustig op nieuws niet meer dan dat.´ -osep *uardiola wilde 6incKez ook aan zijn selectie toevoegen maar erkent tegenover de BBC dat ze naast de &Kileen grijpen. ³,k denk dat Kij naar 8nited gaat daar moet ik ze allebei mee Ielicitere­n. De spelers en manager beslissen wat ze Ket beste acKten daar Keb ik niks aan toe te voegen.´ (VP)

 ??  ?? Henrikh Mkhitaryan is wederom niet opgenomen in de selectie van Manchester United. (Foto: Goal)
Henrikh Mkhitaryan is wederom niet opgenomen in de selectie van Manchester United. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname