Times of Suriname

)H\HQRRUG ODDW 9HUPHHU RS KXXUEDVLV YHUWUHNNHQ

-

92(7BA/ - .ennetK 9ermeer maakt Ket seizoen op Kuurbasis aI bij &lub Brugge zo maakt )eyenoord via officiële kanalen bekend. De BelgiscKe topclub KeeIt een optie tot koop bedongen op de -jarige sluitpost die in België ploeggenoo­t wordt van 5uud 9ormer 6teIano Denswil en -ordy &lasie. 9ermeer kreeg in de winterstop te Koren dat Kij in 5otterdam ook na de winterstop tweede doelman zou blijven.

De beslissing van trainer *iovanni van BronckKors­t om vast te Kouden aan Brad -ones als eerste doelman zorgde voor veel teleurstel­ling bij 9ermeer die weigerde om tijdens de oeIenwedst­rijd tegen Ket =witserse )& /uzern in actie te komen. ³.ennetK is erg teleurgest­eld. 9oor de ene was Ket een leuk gesprek voor de ander niet zo. 0aar ik zie geen reden om te wijzigen´ liet 9an BronckKors­t weten tegenover De Telegraaf.

7ecKniscK directeur 0artin van *eel zegt op de website van )eyenoord dat Kij begrijpt dat 9ermeer wilde vertrekken. ³:ij begrijpen dat .ennetK op een leeItijd is waarop Kij meer uitzicKt wil Kebben op speeltijd dan bij )eyenoord nu Ket geval is. .ennetK KeeIt na zijn zware blessure keiKard gewerkt om terug te keren op zijn oude niveau en KeeIt zicK altijd opgesteld als een op en top proIession­al. :e denken ook aan zijn persoonlij­ke situatie en bieden Kem daarom de kans deze stap te maken´ concludeer­t 9an *eel. )eyenoord nam 9ermeer in

over van Aja[ en in De .uip was de geboren Amsterdamm­er vervolgens twee seizoenen eerste doelman. 9orig jaar raakte de sluitpost vroeg in Ket seizoen geblesseer­d waarna )eyenoord besloot om -ones binnen te Kalen. 0et de Australiër onder de lat werden de 5otterdamm­ers vervolgens kampioen waardoor 9an BronckKors­t besloot om vast te Kouden aan -ones. 9ermeer keepte dit seizoen twee wedstrijde­n in de .19B Beker en in de &Kampions /eague. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname