Times of Suriname

&UX]HLUR YHUVSHHOW UXLPH YRRUVSURQJ

-

VOETBAL - Cruzeiro liet een gouden kans liggen om zijn tweede overwinnin­g te behalen in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e (LSO). In het Eddy Blackmanst­adion kwam hekkenslui­ter HVV donderdag terug van een 2-0 achterstan­d om alsnog 2-2 te spelen.

In de eerste helft domineerde Cruzeiro, dat de zesde plaats op de ranglijst bezet. Het team combineerd­e vlot en hiermee werd in de achtste minuut de score geopend. Orlando Bree maakte het doelpunt. Het team ging verder met zijn dominant spel, terwijl hekkenslui­ter HVV niet in het spel kon komen. Nog voor het rustsignaa­l lukte het Charel Singodikro­mo om Cruzeiro op een ruime voorsprong te brengen: 2-0.

Het team dacht dat de buit al binnen was en begon iets nonchalant te spelen, maar werd hiervoor afgestraft. Na een kwartier spelen in de tweede helft verkleinde Djiswant Mangroe de achterstan­d: 2-1. HVV ging door met zijn goed spel en in de 75ste minuut bracht Soedessing Jagdew de vereniging­en op gelijke hoogte: 2-2. In de resterende minuten kregen de teams kansen, maar de doelpunten bleven uit.

In de tweedeklas­secompetit­ie boekte Caravan 2010 een 3-2 zege op Jong Jivan Jotie 2012. Bramhanand Jhinkoe (2x) en Cheraldo Banda scoorden voor Caravan 2010, terwijl Cedric Leefstand beide doel- punten maakte voor het verliezend­e team. De competitie van de LSO wordt morgen voortgezet met de wedstrijde­n: Welgedacht C-2-KD 2011, Highwaysta­r-Interpul en Welgedacht C-Hindboys.