Times of Suriname

0DQQHQ YHUZDFKW I\VLHNH ZHGVWULMG

-

V2(TBA/ ± ³Wij ver Zachten een Iysieke en een zZare Zedstrijd´ zegt trai ner Raymond Mannen van Transvaal. De groenZitte Iormatie speelt morgen in het Andre kamperveen­stadion tegen West United in de eer stedivisie­competitie van de Surinaamse Voetbal Bond en de Zedstrijd staat gepro grammeerd voor . uur. Transvaal staat op de vijIde plaats met veertien punten terZijl West United er zes heeIt.

Mannen geeIt aan dat de trai ningen goed zijn verlopen en dat hij er alles aan zal doen om de overZinnin­g te pakken. Hij Zeet dat het niet makkelijk zal gaan Zant West United beschikt over Iysiek sterke jongens die het lastig kun nen maken voor Transvaal. Desondanks is de trainer hoopvol gestemd. Transvaal maakt een goede periode mee Zant van de laatste vijI Zed strijden zijn vier geZonnen. De overZinnin­gen kZamen tegen 3apatam Walking Boyz Company Nishan’42 en Flora (beker) terZijl tegen voor malige koploper /eo Victor gelijk Zerd gespeeld. Mannen Zil deze goede periode voort zetten en ervoor zorgen dat de jongens tegen West United zichzelI belonen met de drie punten.

Trainer Derrick *arden van West United zegt dat zijn team ook een goede voorbe reiding heeIt gehad en hij Zil de drie punten ook binnenha len. Hij zegt dat het team uit Coronie onderaan de ranglijst staat en hij Zil het uit die be nauZde positie krijgen. ³Wij Zillen iets vrijer gaan spelen en dat kan alleen als Zij uit de onderste regio komen´ zegt de trainer. De oeIenmeest­er zegt dat het team Zel goed speelt en kansen cresert maar de aIronding laat te Zensen over. Spelers komen in goede positie om te scoren maar ze missen de koelbloedi­gheid op dat moment. Als trainer Zerk ik met de jongens om dit pro bleem tot het verleden te laten behoren. ³Als je niet scoort ga je niet Zinnen´ zegt de trainer.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname