Times of Suriname

+DUGHQ YLHUW WHUXJNHHU LQ VWLMO

- Nene Hilario (m) van Houston Rockets wordt in de gaten gehouden door twee verdediger­s. (Foto: NOS)

BAS.(TBA/ -ames Harden heeIt donderdaga­vond in de Noord Amerikaans­e proIession­ele basketbalc­om petitie (NBA) zijn terugkeer bij Houston Rockets gevierd met een thuiszege te gen Minnesota.

Harden Zas een drietal Zeken buiten strijd met een blessure aan de hamstrings en miste daardoor zeven duels van Rockets. Tegen Minnesota Zas hij in 2 minuten goed voor tien punten.

Voor Cleveland Zas er donder dag nog eens een overZinnin­g Zeggelegd na vier nederlagen op rij. Voor eigen publiek Zerd er nipt met 4 geZonnen van 2rlando Magic overtui gen kon Cavaliers echter niet tegen de rode lantaarn van de (astern ConIerence. /eBron -ames kZam niet verder dan achttien punten. Daarmee is hij nog 2 stuks verZijderd van de legendaris­che kaap van dertigduiz­end punten die nog maar zes NBA spelers konden overschrij­den.

/ebron -ames en Stephen Curry zijn de kapiteins van de tZee teams die het op Iebruari in /os Angeles tegen elkaar opnemen in het All Star *ame zo maakte de Noord Amerikaans­e proIession­ele basketcomp­etitie bekend. -ames en Curry kregen res pectieveli­jk uit de (astern en Western ConIerence de mees te stemmen achter hun naam na een stemming uitgevoerd bij spelers basketIans en ge specialise­erde pers.

Voor de eerste keer Zordt het All Star *ame geen kracht meting tussen de beste spe lers uit de (astern en Western ConIerence. ,n de aangepaste Iormatie zullen tZee kapiteins hun eigen team kunnen sa menstellen.

Uit de (astern ConIerence Zerden naast .ing -ames ook de *riek *iannis Antetokoun­mpo (MilZaukee) de Amerikanen .yrie ,rving (Boston) en DeMar DeRozan (Toronto) en de .ameroener -osl (mbiid (3hiladelph­ia) geselectee­rd. Uit de Western ConIerence kZamen naast Curry ook zijn *olden State ploegmaat .evin Durant -ames Harden (Houston) Anthony Davis en DeMarcus Cousins (beiden NeZ 2rleans).

/ebron -ames mag eerst kie zen. De samenstell­ing van de tZee teams Zordt op 2 janu ari bekendgema­akt. Sacramento .ings Utah -azz 2 /. A. Clippers

Denver Nuggets 4 Boston Celtics 3hiladelph­ia

ers .

Overige uitslagen:

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname