Times of Suriname

(HUVWH RYHUZLQQLQ­J ELQQHQ YRRU <HOORZ %LUGV

-

BAS.(TBA/ ± <elloZ Birds verliezend finalist van vorig jaar heeIt zijn eerste overZin ning in de herenhooId­klasse competitie van de Surinaamse Basketbal Associatie binnen. Donderdaga­vond Zonnen de gele vogels van C/D in de ,smay van Wilgenspor­thal met .

Het team van trainer Marciano =alman startte het eerste Tuar ter heel sterk en dit Zas ook het Iundament voor de over Zinning. Met goed spel van Donyell Samson ;aviero van Ams en Dancell /eter scoorde <elloZ Birds maar lieIst 24 punten en hield C/D op tZaalI. HoeZel C/D in het tZeede Tuarter veel be ter speelde kon het team de achterstan­d van tZaalI punten niet meer ZegZerken en ging naar de kleedkamer­s met een achterstan­d van dertien pun ten 4 .

,n het derde Tuarter speelde ervaring een belangrijk­e rol. C/D dat net als vorig jaar met veel jeugdspele­rs speelt Zerd overrompel­d door de ervaren spelers van <elloZ Birds. C/D kZam niet verder dan achttien punten terZijl <elloZ Birds maar lieIst 2 punten scoorde en zich verze kerde van zijn eerste overZin ning. Het vierde Tuarter Zas meer van administra­tieI be lang Zant C/D had de kZa liteit niet om de achterstan­d van 2 punten ( 4 ) Zeg te Zerken.

Bij <elloZ Birds Zerd Samson de topscoorde­r met 2 punten en kreeg daarbij goede onder steuning van /eter en ,saiah (manuels die zeventien om vijItien punten scoorden. Bij C/D eindigde Damian Despo met negen punten terZijl *iovanni (manuels en ,ke Bruce acht om zeven pun ten scoorden. De volgende Zedstrijd van <elloZ Birds is tegen De Arend terZijl C/D het zal opnemen tegen Finabank .oi Carper.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname