Times of Suriname

AUMun 5amSal ziet YURuZ leiding nemen in films

-

In een wereld waar actrices in tal van filmindust­rieën niet op dezelfde manier worden behandeld als mannen, is $rjun 5ampal niet bang om te zeggen dat een actrice de kans moet krijgen om de leiding te nemen in bijvoorbee­ld romantisch­e komedies. -uist in dit genre is het altijd de man die de leiding heeft en om wie het verhaal draait.

$rjun denkt erover na om een romantisch­e komedie te produceren en hij hoopt zijn visie te kunnen realiseren. ³Ik heb een interessan­t verhaal aangeboden gekregen. +et is een liefdesver­haal waarbij verschille­nde generaties een kijk geven op de liefde. Ik zou de film graag willen produceren. De rol vereist een goede en ervaren actrice. (n ik hoop dat we dan een ander beeld kunnen presentere­n.´ /aten we hopen dat het $rjun gaat lukken. $rjun was voor het laatst te zien in The Daddy.

(Bollywood.nl/Foto: DNA India) 2mdat ze binnenkort een jaar getrouwd zijn, gaan geruchten rond dat 3reit\ =inta en haar echtgenoot *ene *oodenough misschien ook iets anders te vieren hebben. (r wordt beweerd dat de actrice misschien in verwachtin­g is. Dit komt doordat de paparazzi recentelij­k een aantal foto¶s hebben gemaakt waarop te zien is dat =inta alleen grote kleren draagt. 2p de meest recente foto is te zien dat ze een grote sjaal omheeft en daardoor wordt beweerd dat ze daarmee probeerde haar bab\buik te verbergen.

(BizAsia)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname