Times of Suriname

&KLFKDULWR ZLO ZHJ

-

92(7%$/ - 9eel clubs azen op de diensten van -avier &hicharito +ernindez, verzekert (duardo +ernandez, zaakwaarne­mer van de spits van West +am 8nited. %esiktas was naar verluidt al dicht bij de komst van de 0e[icaan, maar diens begeleider zegt in gesprek met het 0e[icaanse FOX Sports dat meerdere clubs interesse hebben getoond.

³(r zijn verschille­nde clubs gewnteress­eerd in hem. +ij is een speler die iedereen kent´, zegt +ernandez. ³2nze primaire focus is de club vinden waar hij het hoogste aantal wedstrijde­n gaat spelen. 'at is het allerbelan­grijkste. -avier heeft het me zelf persoonlij­k gevraagd. +ij heeft gezegd en geëist dat we naar een club zoeken die zoekt naar een speler met zijn specifieke kwaliteite­n. Want hij wil alleen maar spelen.´ 'e 0e[icaans internatio­nal is vooral op zoek naar een nieuwe werkgever, omdat hij bij the +ammers minder aan spelen toekomt dan hij zou willen. 'e spits heeft dit seizoen tot dusver vijf keer gescoord in achttien 3remier /eague-wedstrijde­n, maar sinds de komst van 'avid 0oyes in november is de aanvaller slechts ppn keer in de basisopste­lling geposteerd.

&hicharito, die momenteel nog tot de zomer van 0 0 onder contract staat bij West +am, werd eerder in verband gebracht met een overstap naar %esiktas. 'e 7urkse topclub zag in de 0e[icaan de vervanger van de naar (verton vertrokken &enk 7osun. %esiktas zou achtenhalf miljoen euro neerleggen voor de spits, maar de

-voudig internatio­nal lijkt dus meerdere opties te hebben. (VP)

 ??  ?? Javier Chicharito Hernández wil vertrekken bij West Ham United. Veel clubs azen op de Mexicaan. (Foto: Nusport)
Javier Chicharito Hernández wil vertrekken bij West Ham United. Veel clubs azen op de Mexicaan. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname