Times of Suriname

.RSORSHU VSHHOW JHOLMN

-

VOETBAL - .oploper +ind Boys moest tot het uiterste gaan om uit de wedstrijd tegen :elgedacht C een gelijkspel te halen, bij de voortzetti­ng van de competitie van de Livorno Sport Organisati­e. ,n het Eddy Blackmanst­adion kwamen de teams het afgelopen weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

De koploper begon de wedstrijd goed en nam zelfs een voorsprong. ,n de tiende minuut was het Clairens Laurens die het net vond. +et leek alsof +ind Boys een makkelijke middag zou hebben, maar zaken veranderde­n echter. ,n de 21ste minuut bracht 5atish Sanohar vereniging­en op gelijke hoogte en vlak voor het rustsignaa­l was het 5aoul 0oera-Awalie die :elgedacht C op voorsprong bracht: 2-1. ,n de tweede helft gaf +ind Boys alles om het ongeslagen­schap te behouden. +et team kwam heel gevaarlijk opzetten, maar pas in de 79ste minuut lukte het Laurens om de score gelijk te maken. Aan deze score kwam er geen veranderin­g meer. +ind Boys blijft ondanks het gelijkspel aan kop.

,n dezelfde klasse speelden ook +ighwaystar en ,nterpul gelijk: 1-1. Nadat Santinio Edwards +ighwaystar op een voorsprong zette in de twaalfde minuut, was het Donovan +ok A +in die teams weer op gelijke hoogte bracht. ,n de tweede klasse won :elgedacht C-2 van .D 2011 met 4-3. Anandkoema­r Bahora (2x), <annick Akoimi en Abdoelkari­em Ozir scoorden voor het winnende team, terwijl Chinoa Pavion (2x) en -erzy :ildeboer dat deden voor .D 2011. De competitie van de LSO wordt donderdag voortgezet met de wedstrijde­n Neta Dell tegen :elgedacht C-2 en +indboys tegen +ighwaystar.