Times of Suriname

1DWLQ ZLQW ZHGHURP JURRWV

-

=$$/92(7B$/ ± 1atin heeft in poule H we deroP groots gewon nen in de &oca &ola )utsal ScholencoP­petitie. =aterdagPid­dag wisten de 1atin¶ers hun tweede wed strijd in deze poule groots Pet te winnen van H$92 .

'e titelkandi­daat won zijn eerste wedstrijd Pet van S7S en is door de zege op H$92 al zeker van een plek in de volgende ronde. 9erder wist in poule ' van deze klasse H$92 Pet te winnen van SPI. In poule ) was $7 &alor Pet te sterk voor HG S\lvester en Sint Paschalis versloeg Mulo Kwatta Pet . In poule ( kwaP /B2 /achPonstra­at niet ver der dan een gelijkspel tegen 92- Koewarasan en ScholengeP­eenschap 7aPanredjo won Pet

van /B2 Witsanti. In de 8 klasse in poule B won MGR Wulfingh van Sint Paschalis Pet en Mulo Kwatta was Pet te sterk voor S7S .

In poule & won Mulo /atour

nipt Pet van /B2 Beekhuizen en $7 &alor speelde gelijk Pet R' SiPons.

In poule ' verloor &R )rowein Pet van &hristus Koning en ScholengeP­eenschap Kwatta versloeg $$H$ Pet

.

In poule ) wist WiP Bosverschu­ur Pet te winnen van Mulo )lora en de Willibrord­us School ze gevierde Pet over /B2 /achPonstra­at.

In poule ( won S7S Pet

van Mulo Hocke\. In de 8 klasse speelde $$H$ gelijk Pet MGR Wulfingh, Sint Paschalis won Pet van $' )ontes /\ceuP en Salvator won nipt Pet van Mulo Kwatta. Bij de Peisjes wist IPeao in de 8 klasse Pet te winnen van SPI.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname