Times of Suriname

+LJXDtQ PDDNW KDWWULFN YRRU -XYH

-

92(7B$/ Gonzalo Higuaín werd zondagPidd­ag uiteinde lijk de Pan van de wedstrijd bij -uventus Sassuolo . 'e $rgentijnse spits Paakte in een tijdsbeste­k van twintig Pinuten eindelijk zijn eer ste hattrick in het shirt van -uventus.

In drie jaar 1apoli kwaP de goalgetter tot vier hat tricks en in dienst van Real Madrid Paakte hij er vijf, Paar na ruiP anderhalf sei zoen in 7urijn stond de teller nog altijd op nul. 7ot zondag. Met drie echte µspitsengo­als¶ vergrootte Higuaín de voor sprong van naar , de grootste overwinnin­g van het seizoen. 'e $rgentijn staat daardoor dit seizoen op der tien goals na coPpetitie wedstrijde­n.

“Het was onverPijde­lijk. 9roeg of laat Poest die hat trick een keer koPen´, zei Higuaín na afloop. “Ik ben gelukkig, ben hard blijven werken en dan koPt het van zelf. 1u Poeten we ervoor zorgen dat we de koPende vijf Paanden in topvorP blij ven. We hebben een belang rijke overwinnin­g binnen en Poeten nu het vizier richten op vrijdag.´ 'an Poet 'e 2ude 'aPe op bezoek bij )iorentina. 2ok coach MassiPilia­no $llegri was blij Pet de pres tatie van zijn afPaker. “Ik ben blij voor heP en het hele teaP. 9eel spelers beginnen in hun ideale vorP te gera ken. 'it is een ander -uventus dan voorgaande jaren. We hebben een ploeg Pet goede jongens, die voor de titel gaan alsof het hun eerste Scudetto kan worden.´

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname