Times of Suriname

%(3 KHHIW JHHQ ]LQ LQ WZHHGH DYRQWXXU 7HUXJURHSZ­HW

-

3$5$0$5,%2 +et natraMect van de Eestuursve­rkiezinJen EiM de %(3 is niet zonder imaJoschad­e verlopen. &elsius :aterEerJ, die zaterdaJ overtuiJen­d aan het kortste eind trok, heeft na ziMn verlies een EoekMe openJedaan over de interne aanJeleJen­heden van de partiM, waarEiM er zware EeschuldiJ­inJen ziMn Jedaan aan het adres van partiMtopp­ers. 7och is het teruJroepe­n van de in onJenade Jevallen e[ voorzitter, die ook noJ de frac tieleider van de partiM in 'e 1ationale $ssemElee '1$ is, niet aan de orde. 'e laatste keer dat het %(3 Eestuur een derJeliMke poJinJ ondernam, kwam het er Eekaaid vanaf.

:aterberg heeft YriMZel alle banden met de %(3 Yerbro ken en ]al in het Sarlement ook niet de geYoelens dan Zel standSunte­n en in]ichten Yan de SartiM uitdragen. ³:iM sSreken de hooS uit dat hiM biM ]iMn ]innen komt en geZoon conform de ideologie Yan de SartiM het Zerk in '1$ doet´ ]egt geZe]en SartiMsecr­etaris :ensle\ 0isiedMan die ook flink onderuit is gehaald door :aterberg. Het aanZenden Yan de 7erugroeSZ­et ]al een sleSende ]aak Zorden en daar Zeet de %(3 alles Yan toen in getracht Zerd :aldi $dMaiso en 'iana 3okie uit het Sarlement te halen omdat ]iM niet conform de instruc ties Yan de %(3 handelden en s\mSathiseer­den met $%23 Yan 5onnie %runsZiMk Zaar ]iM intussen Yooraansta­ande leden Yan ]iMn.

0isiedMan merkt een trend die steeds meer de koS oSsteekt in het Sarlement ZaarbiM geko ]en leden hun eigen Zeg oS gaan Zanneer ]iM Yan in]icht Yerschille­n met hun SartiM. ³,n de afgeloSen Maren hebben Ze een trend gemerkt dat als mensen geko]en ]iMn en ]e kunnen ]ich niet Yinden met de richting ZaaroS de SartiM gaat dat ]e hun eigen Sad kie ]en Zat niet goed te sSreken is. $ls die Sersoon geko]en is dan kan de SartiM heel Zeinig doen met hem of haar´ ]egt de %(3 toSSer. ³Het heeft nooit geZerkt´ ]egt hiM oYer de 7erugroeSZ­et. ³1iet alleen biM de %(3 maar ook biM an dere SartiMen ZaarbiM assem bleeleden de SartiM de rug heb ben toegekeerd en geSrobeerd is om ]e terug te halen. Het is nooit gelukt.´

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname