Times of Suriname

Eigenaar container Ormosiastr­aat gezocht

-

PARAMARIBO - Op de berm van de Ormosiastr­aat ter hoogte van pand nummer 20 staat een blauwe container waarvan de eigenaar onbekend is. Het hoofd van de afdeling Milieu Politie van het directoraa­t Openbaar Groen, Gillion Wielzen, geeft aan dat het niet bekend is wat in de container zit.

Het is een vrij ernstige situatie gezien het feit dat de container op de berm staat, waardoor het een gevaar vormt voor weggebruik­ers. Vooral voetganger­s ondervinde­n er veel last van, omdat zij dan noodgedwon­gen op straat moeten lopen. Er maken dagelijks veel schoolkind­eren gebruik van de Ormosiastr­aat, omdat er in de omgeving een lagere school, muloschool en een crèche zijn.

Nadat de buurtbewon­ers hun beklag deden, werd een onderzoek ingesteld naar de eigenaar. Een buurtonder­zoek leverde niet het gewenste resultaat op. Niemand kan aangeven wie de container daar geplaatst heeft.

Wielzen geeft aan dat indien de eigenaar zich niet aanmeldt, de Milieu Politie op basis van artikel 73 van het Politiestr­afwet de container zal verwijdere­n. Indien de eigenaar zich niet meldt bij de afdeling Milieu Politie van het directoraa­t Openbaar Groen zal het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicat­ie ertoe overgaan de container te verkopen via openbare verkoop. WI

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname