Times of Suriname

(OIPININATI­ON &HAPEER KRIMJT YORP

-

::( ± De (limininati­on &hamEer Ee gint vorm te krijgen, zowel Eij de heren als de dames. %ij de heren moet nog een worstelaar zich kwalificer­en, terwijl de worstelaar­s Eij de dames Eekend zijn. Dit jaar zal de (limininati­on &hamEer georganise­erd worden op feEruari in het T MoEile $rena in Las 9egas 9alley, in 3aradise, 1evada. Deze editie is de achtste Eij de heren, maar de eerste Eij de dames.

5aw *eneral Manager .urt $ngle kondigde aan dat de winnaar van de (limininati­on &hamEer, tijdens :restleMani­a een titelgevec­ht zal heE Een tegen 8niversal kampioen %rock Lesnar. Daarvoor zullen zes kwalifica tiewedstri­jden georganise­erd worden. %raun 6trowman was het niet eens daar mee, want hij wilde Lesnar heEEen. Maar $ngle wilde niets daarover horen en zei dat de winnaar van de (limininati­on &hamEer tegen Lesnar zal vechten. 6trowman ging akkoord en kwam als eerste in actie voor de kwalificat­ie van de (limininati­on &hamEer wedstrijd. 6trowman nam het op tegen .ane in een last man standing wedstrijd en hij stelde niet teleur. Hij sloeg .ane zoda nig dat die niet meer kon opstaan. Maar hij was niet klaar, want hij gooide twee commentato­rentafels op .ane, die op de grond lag. .ane moest met de amEulance afgevoerd worden. $ngle werd Eoos op 6trowman en zei dat hij weer worstelaar­s in gevaar zet. ³,k zal niet stoppen, tot dat ik niet tegenover Lesnar sta. :ie in mijn weg komt, wacht hetzelfde lot´, zei 6trowman.

(lias was de tweede worstelaar die zich kwalificee­rde. Hij versloeg Matt Hardy, die heel dicht Eij was om de overwinnin­g te pakken, maar %ray :yatt leidde hem af en (lias pakte de overwinnin­g. -ohn &ena was de derde worstelaar die zich plaatste door te winnen van )inn %alor, die er alles aan had gedaan om van &ena te winnen. Maar &ena was iets Eeter dan hem en trok de overwinnin­g naar zich toe. Hierna plaatste 5oman 5eigns zich in de ontmoeting waar :yatt domineerde. Die kwam net te kort om de overwinnin­g te pakken. Hardy Eetaalde hem terug, door hem dit keer af te leiden en 5eigns pakte hiermee de overwinnin­g. De vijfde deel nemer was The Miz, die het opnam te gen $pollo &rews. &rews domineerde vanaf het Eegin, maar %o Dallas leidde hem af en The Miz trok volledig profijt daaruit. The Miz gaf hierna aan dat hij de eerste worstelaar zal zijn die zowel de ,ntercontin­ental als 8niversal kampi oen zal zijn. De laatste kwalificat­iewed strijd zal gaan tussen de verliezers %alor, :yatt, Hardy en &rews. .ane zou ook toegevoegd worden aan deze wedstrijd, maar hij mag voorlopig van de dokters niet worstelen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname