Times of Suriname

([ YULHQGLQ VWHHNW MRQJHPDQ GRRG

-

3$R$0$R,%2 - (en vrouw heeft haar e[-vriend woensdagav­ond in 3aramaribo verwond waardoor hij omkwam. &ommissaris van politie Guno Roosenhoff bevestigt de steekparti­j met dodelijke afloop. Hij zegt aan de krant dat de 21- jarige verdachte Ravella H. zich samen met haar advocaat bij de politie aanmeldde. De vrouw geeft toe na een ruzie de jongeman te hebben verwond.

Het latere slachtoffe­r, Shakur 0erkus , reed kort vyyr zijn overlijden naar de 0ari tieme 3olitie aan de :ilhel minastraat. Hij parkeerde zijn wagen naast het station en ging naar binnen. Hij liet de motor draaiende en het portier open. 7oen hij binnenkwam, zeeg hij neer. Hij ademde daarna nog enkele minuten. 'e politieman­nen schakelden de ambulance in die ter plek ke kwam, maar het bleek dat het slachtoffe­r was overleden. Hij is de vierde persoon die dit jaar als gevolg van een le vensberovi­ng is omgekomen.

*isteren meldde de e[ vrien din van het slachtoffe­r zich aan bij de politie. Roosenhoff zegt dat het onderzoek nog gaande is om te achterhale­n wat zich e[act aIspeelde. 'e politie meldt dat uit verkla ring van een politieman van de aIdeling 0aritieme 3oli tie blijkt, dat de man uit een grijs voertuig stapte en wag gelend het bureau binnenliep. ³Hij zeeg neer en heeIt ter hoogte van zijn linkerbors­t een steekverwo­nding. (en ingeschake­lde arts stelde de dood vast. 1a overleg met het 2penbaar 0inisterie is het ontzielde lichaam voor gerechteli­jke lijkschouw­ing in beslag genomen. $an de hand van de aangetroff­en be scheiden in de auto kon de man worden geïdentifi­ceerd. ,nmiddels hebben de nabe staanden bevestigd, dat het om Shakur 0erkus gaat´, aldus de politie.

WJ

 ??  ?? De 21-jarige Ravella H heeft Shakur Merkus (21) woensdagav­ond zodanig met een mes verwond, dat hij op de afdeling van de Maritieme Politie aan de Wilhelmina­straat neerzeeg en kwam te overlijden. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
De 21-jarige Ravella H heeft Shakur Merkus (21) woensdagav­ond zodanig met een mes verwond, dat hij op de afdeling van de Maritieme Politie aan de Wilhelmina­straat neerzeeg en kwam te overlijden. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname