Times of Suriname

7UHNNHU ULMGW GDN EDQGHQ]DDN RPYHU

-

3$R$0$R,%2 - (en trekker heeft woensdagav­ond rond zes uur een paal en het dak van een bandenzaak aan de 0artin /uther .ingweg omvergered­en. De eigenaress­e van de bandenzaak vertelt aan de krant dat haar zaak geen dak meer heeft waardoor zij en haar personeel in open lucht werken. ³:e werken in de zon en bidden dat het niet regent.´

'e eigenaress­e zegt dat alle klanten woensdagmi­ddag al waren geholpen. 'e bestuur der van de trekker was daar voor reparatiew­erk en was ook geholpen. Het personeel van de bandenzaak vertrok. 'e bestuurder van de trekker wilde ook vertrekken en ging achteruit. 7ijdens het ach teruitrijd­en kwam hij tegen een paal van de bandenzaak aan, met als gevolg dat het dak omviel. 9olgens de be nadeelde is de schade groot. =ij moet nu samen met haar personeel in de zon werken en weet niet hoelang dit zal duren. =ij zegt dat zij de zaak heeIt gehuurd, waardoor zij maandelijk­s het huurgeld moet betalen. 9erder moet zij haar personeel en andere maandelijk­se kosten beta len. 'aarom koos zij ervoor om het bedrijI niet te sluiten, maar draaiende te houden. =ij wil haar klanten ook niet verliezen. 'e benadeelde is wel blij dat niemand een on geluk kreeg. ³Het is een pre caire situatie, waardoor het bedrijI open is´, benadrukt de vrouw. 9oor het eerst maakt zij mee dat een voertuig de bandenzaak aanrijdt. ³Het is een drama voor mij om dit mee te maken.´ 'icht bij de bandenzaak is ook een hout markt, waarvan het dak en de dakgoot beschadigd zijn. 2ok liep een voertuig dat in de omgeving was gepar keerd, schade op.

WJ

 ??  ?? Een trekker heeft woensdagav­ond het dak van deze bandenzaak omvergered­en. Ook een houtmarkt en een voertuig hebben schade. Niemand raakte gewond.
(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een trekker heeft woensdagav­ond het dak van deze bandenzaak omvergered­en. Ook een houtmarkt en een voertuig hebben schade. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname