Times of Suriname

9HUNHHUVVL­WXDWLH &RHVHZLMQHV­WUDDW 5XVW HQ :HUN HQ (SKUDLPV]HJHQZHJ JHZLM]LJG

-

3$R$0$R,%2 - 0et het inwerking treden van de nieuwe verkeersli­chten op de kruising van de &oesewijnes­traat de Rust en :erk- en (phraimszeg­enweg gaat ook een nieuwe verkeerssi­tuatie op dit kruispunt in. Deze nieuwe verkeerssi­tuatie zal vanaf vandaag van kracht zijn. Dit zegt een medewerker van de afdeling 9erkeer in gesprek met de krant.

,n de gewijzigde verkeers situatie zal het verkeer ko mende uit de noordelijk­e zijde van de &oesewijnes­traat alleen linksaI mogen aIslaan in de Rust en :erkweg. Het verkeer komende uit de Rust en :erkweg zal worden opgesplits­t in twee rijstro ken, waarbij de rechterrij strook alleen rechtsaI naar de &oesewijnes­traat noord mag aIslaan. Het verkeer in de linkerrijs­trook op de Rust en :erkweg mag zowel linksaI naar de &oesewijnes­traat zuid als rechtdoor naar de (phraimszeg­enweg en rechts aI naar de &oesewijnes­traat noord aIslaan. 9rachtwage­ns en lijnbussen dienen verplicht gebruik te maken van de lin kerrijstro­ok van de Rust en :erkweg. Het verkeer vanuit de Rust en :erkweg wordt verzocht de inIormatie van de verkeersli­chten en de aandui dingsborde­n boven de weg in acht te nemen.

Het verkeer komende uit de &oesewijnes­traat zuid rich ting de (phraimszeg­enweg, &oesewijnes­traat noord en de Rust en :erkweg blijIt onge wijzigd. Het verkeer dat gaat richting de &oesewijnes­traat noord zal van de linkerrij strook gebruik moeten maken. Het verkeer op de linkerrij strook zal ter hoogte van het *ow pompstatio­n moeten ritsen met het verkeer op de rechterrij­strook. Het verkeer komende uit de (phraims zegenweg zal alleen linksaI richting de &oesewijnes­traat noord mogen aIslaan.

WI

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname