Times of Suriname

0odric betuigt spiMt

-

9O(7B$/ /Xka 0odric liet 7ottenham HotspXr in

achter zich om zich aan te slXiten bij Real 0adrid. De .roatische middenveld­er wilde dolgraag acteren voor De .oninklijke en forceerde een transfer naar de 6paanse hoofdstad. ,n gesprek met FourFourTw­o zegt 0odric dat hij baalt van de wijze waarop hij :hite Hart /ane verliet.

³:at ik betreXr is dat ik geen trofee heb gewonnen met 7ottenham ondanks dat we een sterk team hadden dat erg goed en attractief voetbal speelde. Het spijt me voor de wijze waarop ik vertrok. ,k had graag gewild dat we op een leXkere manier afscheid van elkaar hadden kXnnen nemen. ,k hoop dat de fans zXllen begrijpen dat ik mijn dromen probeerde te verwe zenlijken.´

³$ls ik terXgdenk aan mijn tijd bij 7ottenham krijg ik altijd positieve emoties. 7ottenham is de clXb die mij als eerste mij een kans gaf om in een van de sterkste compe tities ter wereld te spelen. ,k had een fantastisc­he relatie met de mensen van de clXb. (n ook met de fans. De hele sfeer rondom de clXb was fantastisc­h en onze resXlta ten waren over het algemeen heel goed.´

³:e speelden in de kwart finales van de Champions /eagXe tegen Real 0adrid. Ook hebben wij in de finale van de /eagXe CXp gespeeld. Of ik ze nog steeds volg" Ja wanneer ik tijd heb. ,k geniet altijd van 7ottenham ik ben blij om te zien wat de clXb is geworden. ,k denk zeker dat 7ottenham in de nabije toekomst de 3remier /eagXe kan winnen ze hebben ge weldige spelers´ conclX deert 0odric.

(VI)

 ??  ?? Luka Modric forceerde een transfer bij Tottenham Hotspur in 2012 om zich aan te sluiten bij Real Madrid. Modric baalt van de wijze waarop hij White Hart Lane verliet. (Foto: Nusport)
Luka Modric forceerde een transfer bij Tottenham Hotspur in 2012 om zich aan te sluiten bij Real Madrid. Modric baalt van de wijze waarop hij White Hart Lane verliet. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname