Times of Suriname

3LWWLJH ZHGVWULMG YRRU 399

-

VOETBAL – PVV staat voor een moeilijke klus bij de aanvang van de dertiende ronde van de eerstedivi­siecompeti­tie van de Surinaamse Voetbal Bond. In het Essedstadi­on staat PVV tegenover Walking Boyz Company (WBC), dat de koppositie deelt met Robinhood. De wedstrijd staat geprogramm­eerd voor 20.00 uur.

Trainer Raymond Jopoi van PVV zegt dat de sfeer binnen het team goed is, vooral na de overwinnin­g op Botopasie (5-3). De oefenmeest­er zegt dat de overwinnin­g ook op het juiste moment kwam, want het team had ervoor twee nederlagen op rij geleden. Het team verloor tegen Notch (3-0) en Inter Moengo Tapoe (3-1). Tegen WBC zal Jopoi zonder drie basisspele­rs spelen. Een speler heeft een kaartensch­orsing en twee zijn geblesseer­d. Desondanks is hij hoopvol gestemd, omdat PVV over voldoende spelers beschikt die de posities kunnen invullen.

Jopoi verwacht verder een pittige wedstrijd, gezien WBC het dit jaar goed doet. Het team is daarop voorbereid en heeft op bepaalde aspecten getraind. Over het spelsystee­m van WBC weet Jopoi niet veel en hij zal daarom uitgaan van zijn ‘eigen’ kracht. In de tweede helft zal Jopoi zijn spelsystee­m aanpassen om de drie punten te pakken. WBC presteert dit jaar goed en kan bij een positief resultaat alleen aan kop gaan. Het team deelt de eerste plaats met Robinhood. Beide teams hebben uit elf wedstrijde­n 25 punten. PVV staat op de zevende plaats met zestien punten uit tien duels.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname