Times of Suriname

7UDPRV NRHUVW ULFKWLQJ NDPSLRHQVF­KDS

-

VOETBAL – Titelverde­diger Tramos heeft maar vijf punten nodig om zijn kampioensc­hap te prolongere­n bij de Domburg Sport Bond. Het team won in de dertiende ronde van Wedjaro met 3-1. Tramos blijft aan kop met 32 punten, terwijl Wedjaro de hekkenslui­ter is met vijf. Tramos was op alle fronten beter en domineerde ook de wedstrijd. Na tal van gemiste kansen opende Max Bonapart de score in de 33ste minuut van de wedstrijd. Vier minuten later werden zaken nog beter voor de koploper, toen Sioni Amoida de score verdubbeld­e: 2-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft speelde Wedjaro iets beter. Het team probeerde de aanval op te zoeken en het lukte in de 53ste minuut om de achterstan­d te verkleinen. Alessandro Sabajo maakte het doelpunt. Wedjaro probeerde de gelijkmake­r te scoren, maar Belfon Pansa maakte aan alle illusies van Wedjaro een einde: 3-1. De concurrent­en van Tramos maakten ook geen fout en hoopten dat het team misstappen zou maken. Anuraagh en Wilhelmina boekten allemaal een overwinnin­g en blijven een theoretisc­he kans behouden. Anuraagh won met het minimale van Houttuin: 1-0. Roberto Phoelli maakte in de negentiend­e minuut het gouden doelpunt. Wilhelmina won met 4-2 van Kesuzu. Liciano Hercul (3x) en Deel Didio scoorden voor het winnende team, terwijl Kevin Flamingo en Romario Sabajo de doelpunten van Kesuzu maakten. Verder boekte Rodan een 2-0 overwinnin­g op Arsenal.