Times of Suriname

&aYalierV Zint in oYertiPe

-

B$S.(7B$/ - /eBron -ames was in de wedstrijd tegen Minnesota 7imberwolv­es weer van grote waarde voor Cleveland Cavaliers. In de zoemer bezorgde hij zijn ploeg in de verlenging de overwinnin­g met 1 -1 . Cleveland Cavaliers had het ³hard nodig” zei /eBron -ames na afloop bij de overwinnin­g tegen Minnesota 7imberwolv­es. (n dus deed µ7he .ing¶ het maar in zijn eentje. 'e sterspeler van Cavaliers kwam uit op

punten 1 rebounds en 15 assists. 3lus een geweldig blok tegen -imm\ Butler in de laatste seconden en een game winner op de buzzer. +ij liet hiermee de ste zogeheten µtriple-double¶ van zijn loopbaan noteren. Bij 7imberwolv­es was Butler topscorer met 5 punten. 'e basketball­ers van +ouston Rockets hebben in de 1B$ een overwinnin­g geboekt tegen de Miami +eat. In de $merican $irlines $rena won Rockets met 1 11 . Vooral -ames +arden was weer lekker op dreef bij Rockets dat het moeilijk had halverwege het derde kwart en vroeg in het vierde kwart. +arden was goed voor 1 punten en leidde zijn ploeg samen met Chris 3aul (2 punten naar de winst. $an de zijde van +eat maakte +assan :hiteside indruk hij tekende voor maar liefst zeventien rebounds.

In 1ew Orleans zou 3elicans het opnemen tegen Indiana 3acers. 'at ging echter niet door het dak was lek en de regen viel op de vrije worplijn. (en emmer onder het lek leek de boel op te lossen maar men besloot het risico toch niet te nemen en stelde de wedstrijd tot nader order uit.

8tah -azz is aan een sterke reeks bezig en boekte tegen Memphis Grizzlies de zevende achtereenv­olgende zege

2- . Rick\ Rubio was met 2 punten het beste op dreef bij de winnende ploeg. 'etroit 3istons won voor de vijfde keer op rij sinds de transfer van Blake Griffin (25 punten . +et won met 1 115 van Brookl\n 1ets. (n San $ntonio Spurs maakte met 12 - 1 gehakt van 3hoeni[ Suns.

(AD)

 ??  ?? Andrew Wiggins van Minnesota Timberwolv­es doet er alles aan om langs JR Smith van Cleveland Cavaliers te gaan. (Foto: AD)
Andrew Wiggins van Minnesota Timberwolv­es doet er alles aan om langs JR Smith van Cleveland Cavaliers te gaan. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname