Times of Suriname

6HUHQD DOOHHQ LQ GXEEHOVSHO WHJHQ 1HGHUODQG

-

7(11,6 - +et 1ederlands­e Fed Cup-teaP Poet Ket tijdens de ontPoetinJ Pet de 9ereniJde 6taten in de eerste ronde van de :ereldJroep alleen in Ket duEEelspel opnePen teJen 6erena :illiaPs. 'e -jariJe $PeriNaanse NoPt niet in actie in Ket enNelspel.

:illiaPs PaaNt na ruiP een jaar aIZeziJKei­d Kaar rentree op de tennisEaan. 9oor de voorPaliJe nuPPer ppn van de Zereld Zordt Ket Kaar eerste officiële optreden sinds ze in januari Ket $ustralian 2pen op Kaar naaP scKreeI. ,n Ket najaar Eeviel :illiaPs van docKter $le[is 2lyPpia. 6indsdien speelde ze alleen een dePonstrat­iepartij teJen -elena 2stapenNo in decePEer. =e PaaNt voor Ket eerst sinds april Kaar opZacKtinJ in de Fed Cup. ,n Ket duEEelspel vorPt :illiaPs een duo Pet /auren 'avis. +et $PeriNaanse Noppel treIt zondaJ op Ket Kardcourt in $sKeville /esley .erNKove en 'ePi 6cKuurs.

,n de eerste enNelparti­j neePt $rant[a 5us Ket zaterdaJ op teJen 9enus :illiaPs. 'e

-jariJe speelster uit 0onster Eezet de e plaats op de ZereldranJ­lijst terZijl de tien jaar oude $PeriNaanse de Pondiale nuPPer acKt is. 'aarna speelt 5icKel +oJenNaPp teJen CoCo 9andeZeJKe. 'e

-jariJe 'oetincKePs­e is als nuPPer van de Zereld de NopvrouZ Eij Ket 1ederlands teaP. 9andeZeJKe EeNleedt de zeventiend­e pleN op de :7$-ranNinJ. 'e andere tZee enNelspelp­artijen staan zondaJ op Ket proJraPPa Zaarna Ket duEEelspel als laatste Zordt aIJeZerNt. 1ederland en de 9ereniJde 6taten speelden acKt Neer eerder teJen elNaar in de Fed Cup. 'e 1ederlands­e vrouZen Zonnen Paar tZee van die ontPoetinJ­en in en

. Bij Zinst op de 96 EereiNt 2ranje direct de Kalve finales van de Fed Cup. Bij een nederlaaJ Poet de ploeJ van captain 3aul +aarKuis later dit jaar een play-off spelen voor lijIsEeKou­d in de :ereldJroep. (Nusport)

 ??  ?? De 36-jarige Amerikaans­e, Serena Williams, zal alleen in het dubbelspel spelen voor de Verenigde Staten. (Foto: Nusport)
De 36-jarige Amerikaans­e, Serena Williams, zal alleen in het dubbelspel spelen voor de Verenigde Staten. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname