Times of Suriname

1ATION /EAGXE YERYANGT CFU-KWALIfiCAT­IEWEDSTRIJ­DEN

-

92ETBAL - De 1ation League zal vanaI nu de kwalificat­ie voor Caribische Cup voor de ConcacaI *old Cup en kwalificat­ie voor de :ereldkampi­oenschappe­n in de ConcacaI-regio vervangen. Dit geeIt voorzitter John Krishnadat­h van de Surinaamse 9oetbal Bond aan.

0et dit s\steem zal Suriname nu per jaar meer wedstrijde­n spelen. De voorzitter geeIt als voorbeeld aan dat wanneer Suriname voor de kwalificat­ie speelt voor de :ereldkampi­oenschappe­n en verliest dan is het ook aIgelopen voor Suriname. 0et dit s\steem zal dat niet meer het geval zijn want Suriname zal in de vier jaren naar de :ereldkampi­oenschappe­n constant spelen. Dit s\steem zal ervoor zorgen dat Suriname elke maand interlandw­edstrijden zal spelen. 9anaI september zal dit in werking gaan voor de kwalificat­ie voor de *old Cup.

,n de 1ation League zullen

1 landen van de ConcacaI verdeeld worden in groepen. Deze landen zullen daarna in de komende jaren tegen elkaar spelen. Dit s\steem verzekert ook dat landen van 1orth Central en America en Caribische regio gaan optrekken voor kwalificat­ie voor de :ereldkampi­oenschappe­n. Krishnadat­h denkt dat dit s\steem voordelen zal hebben voor de Caribische landen. 2ok geeIt hij aan dat dit ook meer kosten met zich zal meebrengen maar de ),)A is bereid gevonden om de landen van de Caribische en 2ceanische regio te helpen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname