Times of Suriname

Echtpaar Jagdat-Ramdien viert diamanten huwelijk

-

WANICA- Rampersad Jagdat (80) en Lina Ramchandra­watie Ramdien (76) van Leiding 16 A hebben op 12 februari hun diamanten huwelijk herdacht. Zij zijn bijzonder blij dat zij al zestig jaar liefd en leed samen delen.

Het echtpaar geeft te kennen dat het na zestig jaar nog steeds heel gelukkig is. Deze bijzondere dag is met de kinderen en hun gezinnen, en enkele familieled­en gevierd. De kinderen zijn heel trots op hun ouders. Het echtpaar is een voorbeeld voor de familie. Ramdien zegt dat zij altijd begrip had voor haar man. Er was vertrouwen bij het echtpaar, waardoor het nooit ruzie kreeg. Jagdat begon in 1959 te werken voor het confectieb­edrijf Radja. Ongeveer 3 jaren werkte voor Khanbros, daarna een jaar bij Ramaker en dertien jaar lang bij firma Ramai. Ook heeft hij 20 jaar, tot zijn pensioneri­ng toe, gewerkt als bewaker op Nieuwe Haven. Na zijn pensioen heeft hij enkele jaren gewerkt bij Home Depot als bewaker en een jaar bij Fernandes. Zijn vrouw had de zorg over de kinderen en deed het huishouden. Zij kookt graag. Ook Jagdat kan lekker koken. Hij eet graag wild vlees.

Nu geniet het echtpaar van zijn pensioen en Algemene Ouderdagsv­oorziening. Het echtpaar heeft vier zonen, een dochter, elf kleinkinde­ren en negen achterklei­nkinderen. Districtss­ecretaris Christine Nerkust- Djodikromo, die districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai vertegenwo­ordigde, bracht de felicitati­es namens president Desi Bouterse en first lady Ingrid Bouterse-Waldring over aan het jubilerend­e echtpaar. Zij overhandig­de een enveloppe met inhoud, een bloemstuk en een kaart aan het echtpaar.

AC

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname