Times of Suriname

$UVHQDO PRHW YLD (XURSD /HDJXH QDDU &/

-

9O(T%AL Arsenal ont Erak dit seizoen voor het eerst sinds lange tijd in de &hampions League. De ach terstand van The *unners op de vierde plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan het miljardenE­al, Eedraagt mo menteel acht punten. 9olgens ,an :right kan Arsenal zich alleen via de (uropa League nog kwalificer­en voor de &hampions League.

³=e moeten de (uropa League winnen, dat is de enige route terug naar de &hampions League. Het zal echter een hels karwei wor den om de finale te halen, want er zitten nog veel goede cluEs in het toernooi. Maar via de competitie lijkt het onmogelijk om nog plaatsing voor de &hampions League voor elkaar te krijgen. De nederlaag tegen Tottenham Hotspur heeft aan die hoop wel een einde gemaakt´, schrijft :right in zijn co lumn in The Sun.

³Het zou een geweldige prestatie zijn als ze dit gat nog weten te dichten, met een minder doelsaldo´, vervolgt de oud aanvaller. ³Aangezien ze ook defensief fouten Elijven maken, lijkt het me onmogelijk dat het Arsenal nog lukt. Het lijkt alsof ze niet leren of verEete ren en dat is heel frustreren­d. De fans werden weer en thousiast door de komst van Pierre (merick AuEameyang en Henrikh Mkhitaryan, maar ze maken nog steeds dezelfde fouten.´

Arsenal neemt het komende week op tegen het =weedse gstersunds in de (uropa League. ³,k denk dat ze dat wel zullen redden. (en goede reeks zou :enger echt helpen, het zou de cluE een Eoost geven. Maar dit Arsenal heeft al moeite met 6wansea &ity, laat staan als ze in de (uropa League 1apoli, %orussia Dortmund of Atlético Madrid treffen. ,k Eegrijp de onrust onder de supporters. (r wordt gezegd Het maakt mij niet meer uit, ik wacht op veranderin­g. (n dat vind ik jammer.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname