Times of Suriname

:elJeGaFht & snakt naar tZee EonusSunte­n

-

92E7%$/ :elgedacht & hield met de overwinnin­g op de hekkenslui­ter &ruzeiro zijn kansen levend om de reguliere competitie te eindigen op de eerste plaats. Hiermee maakt het ook aanspraak op de twee Eonuspunte­n van de /ivorno Sport 2rganisati­e. ,n het Edd\ %lackmansta­dion won het team met .

,n de eerste helIt heEEen Eeide teams kansen gehad maar de doelpunten Eleven uit. ,n de tweede helIt vielen er vier doelpunten. 1a een uur spe len was het 5aoul 0oera $walie die de score opende en zes minuten deze verduE Eelde . =aken werden nog Eeter voor :elgedacht & toen 5onn\ 9rede het derde doel punt maakte . &ruzeiro maakte zijn doelpunt diep in Elessure tijd doordat .arel %elliot scoorde. 'oor deze overwinnin­g heeIt :elgedacht & twee punten achterstan­d op koploper Hind %o\s. 'e laat ste speelronde in de reguliere competitie zal Eepalen welk team nummer ppn wordt en de twee Eonus punten krijgt. &ruzeiro maakt door deze ne derlaag geen aanspraak meer om in de top vier te eindigen. Highwa\star heeIt zijn gou den kans om in aanmerking te komen voor de Eonuspunte­n laten liggen. ,n zijn laatste reguliere competitie­wedstrijd verloor het team verrassend van Hindela\a met . 5itish 0ehilal $vinash 3ahalwan en 5ishi 5amnarain scoorden voor Hindela\a terwijl 5omeo $densiEa Eeide doelpunten voor Highwa\star maakte. Highwa\star heeIt zich deson danks geplaatst voor de finale ronde. Hindela\a moet in zijn laatste wedstrijd een punt pak ken om zich te verzekeren van een plaats in de finalerond­e. ,n de tweedeklas­secompetit­ie won :elgedacht & van .'

met en 1eta 'ell versloeg -ong Hindela\a met

. 'e competitie wordt mor gen voortgezet met de wed strijden -ong Hindela\a tegen :elgedacht & en Hind %o\s tegen &ruzeiro.

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Welgedacht C en Cruzeiro.
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Welgedacht C en Cruzeiro.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname