Times of Suriname

&onte SriMst ]iFh JelukkiJ

-

92E7%$/ Het doet &helsea manager $ntonio &onte goed dat Ians van de cluE hem maandagmid­dag tijdens het thuisduel met :est %romwich $lEion een hart onder de riem staken. 'e /ondense topcluE was in de laatste twee 3remier /eague speelronde­s hard onderuit gegaan tegen %ournemouth

en :atIord en dat leidde in de media tot dis cussie over de positie van de ,taliaanse coach.

³,k moet de supporters Ee danken want ze heEEen me geweldig gesteund. =ij le zen ook de speculatie en ge ruchten over mij dus ik Een heel dankEaar´ zei &onte na de Eroodnodig­e winst op StamIord %ridge.

9olgens de oud Eondscoach van ,talis zegt het veel dat de supporters van &helsea zich achter hem schaarden. ³Het Eetekent dat ze mijn passie en mijn drang Eegrijpen om deze kleur dit shirt en dit logo te verdedigen´ zei hij.

³,k zal tot het einde van het seizoen met de druk moeten omgaan. ,k wil niet dat mijn spelers eronder geEukt gaan.´ &helsea dat vorig seizoen kampioen van Engeland werd kan titelprolo­ngatie vrijwel zeker vergeten. 'e µ%lues¶ geven met nog elI speelron des voor de Eoeg negentien punten toe op de ongenaakEa re koploper 0anchester &it\. 7egen :est %romwich had winteraanw­inst 2livier *iroud die werd overgeno men van $rsenal voor het eerst een Easisplaat­s en de spits liet zich gelden door de assist te verzorgen Eij de ope ningstreff­er van Eden Hazard. ³,k werd gedwongen hem op te stellen omdat $lvaro 0orata geElesseer­d is maar het was Eelangrijk om zo een aanspeelpu­nt te heEEen´ was &onte positieI over de )ransman die hij na iets meer dan een uur wisselde.

³Hij kan een Eelangrijk­e spe ler worden en is tegelijker tijd een goed alternatie­I voor $lvaro. :e mogen ons geluk kig prijzen dat we twee van zulke spitsen heEEen.´

&onte wacht cruciale weken met &helsea. 9rijdag is Hull &it\ de tegenstand­er in de vijIde ronde van de )$ &up en vijI dagen later komt )& %arcelona op Eezoek voor het heenduel in de achtste finales van de &hampions /eague. 1a de conIrontat­ie met de Spanjaarde­n in /onden staan achtereenv­olgens de top pers tegen nummer twee 0anchester 8nited en kop loper &it\ op het program ma. %eide duels worden in 0anchester gespeeld.

(NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname