Times of Suriname

78, *roup ]iet resultaten aantrekken

-

D8,76L$ND - 78, *roup heeIt in het eerste kwartaal van het lopende gebroken boekjaar de resultaten zien aantrekken, waarbij er onder de streep een kleiner verlies stond dan een jaar eerder. Dit meldde µs werelds grootste reisorgani­satie uit Duitsland gisteren voorbeurs.

78, realiseerd­e in het aIgelopen kwartaal, dat eindigde op december 2 , een verlies van , miljoen euro tegenover een verlies van

, miljoen euro in dezelIde periode een jaar eerder. 78, sprak van een goede jaarstart. +et onderligge­nde resultaat voor belastinge­n E%,7$ verbeterde met miljoen euro naar 2 miljoen euro negatieI. De omzet steeg met 9 procent tot , miljard euro. 78, genoot onder meer van een inkomstenp­ost van miljoen euro vanwege de verkoop van drie 5iu hotels. +et Iaillissem­ent van Niki, waar 7ui bemanning en vliegtuige­n van inhuurde, drukte voor 2 miljoen euro op de resultaten. 9ooral de vraag naar reizen naar het Caribisch *ebied en de westelijke mediterran­e eilanden bleeI volgens 78, sterk, waarbij de vraag naar 7urkije en Noord-$Irika verbeterde. 9erder bleek de reisorgani­satie op schema te liggen voor een verdere uitbreidin­g, met de opening van acht hotels deze winter en zeven nieuwe openingen in de zomer.

78, gaat onverminde­rd uit van een jaarlijkse stijging van het onderligge­nde resultaat E%,7$ tot en met 2 2 van minstens procent.

(Beursduive­l/Foto: YouTube)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname