Times of Suriname

Een dode en drie gewonden bij verkeerson­geluk

- Op de Oost-Westverbin­ding te Tamansarie vond er gisterocht­end een aanrijding plaats met dodelijke afloop. Twee voertuigen kwamen door tot nog toe onbekende reden met elkaar in botsing. Een mede-inzittende liet ter plekke het leven, terwijl drie gewonden p

3$5$0$5,%2 ± (en mede inzittende van een aXto is gisteren omgekomen Eij een aanrijding aan de 2ost :estverEin ding te 7amansarie in het district CommeZijne. 'rie Sersonen raakten geZond. HooIdinsSe­cteXr *lenn )ernand geZes telijke Solitiecom­mandant van CommeZijne Eevestigt het dodelijke verkeerson­gelXk.

Hij zegt dat het om een aan rijding tussen twee voertui gen gaat. 2p een gegeven moment kwamen de wagens frontaal met elkaar in botsing waarbij een mede inzittende ter plekke overleed. (en arts stelde de dood vast. 'eze me de inzittende was een broer van de bestuurder. )ernand zegt dat het ontzielde lichaam na afstemming met het 2pen baar 0inisterie in beslag is genomen voor gerechteli­jke lijkschouw­ing. Hij geeft aan dat drie slachtoffe­rs naar het ziekenhuis zijn vervoerd. 9olgens hem is het onderzoek naar het verkeerson­geluk nog gaande. 'e omgekomen man is de achtste verkeersdo­de voor dit jaar. (r is sprake van grote materiële schade aan beide wagens. 'e geweste lijke commandant vraagt aan weggebruik­ers om te allen tijde de veiligheid in acht te nemen en vooral te letten op de snelheid. Hij geeft aan dat de meeste aanrijding­en op de 2ost :estverbind­ing plaatsvind­en vanwege roeke loosheid van de bestuurder­s. 'aarom vraagt hij nadruk kelijk aan de verkeersde­el nemers de verkeersre­gels in acht te nemen en zodoende verkeerson­gelukken te voor komen.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname