Times of Suriname

1H\PDU VHQLRU KHNHOW NULWLHN RS ]RRQ

-

VO(T%$/ 1e\mar kreeg de]e Zeek een stortvloed aan kritiek over ]ich heen, nadat 3aris 6aint Germain Zoens dagavond in het eerste duel in het de achtste finales van de &hampions /eague met

onderuitgi­ng op be]oek bij 5eal 0adrid. 'e duurste voetballer aller tijden kon het verschil niet maken in 6antiago %ernabpu. 'e vader anne[ ]aakZaarnem­er van 1e\mar heeIt donderdag avond via social media hard uitgehaald naar de criticias ters van de linksbuite­n. Volgens 1e\mar senior ]ijn er voortduren­d mensen die hopen dat ]ijn ]oon tegen sportieve malheur aanloopt. ³,n een oorlog ]ijn er mensen die ]ijn gevoed door succes en mensen die, ]oals aasgie ren, gevoed Zorden door het dode vlees van de verslage nen”, steekt hij van Zal in een lang betoog op Instagram. ³=e doen niets en produceren niets. =e leven vanZege de aandacht van anderen en nog vaker, van de problemen van hun ‘prooi¶.”

³,n de voetballer­ij staan de]e mensen bekend om hun aas giergedrag. =e proberen te profiteren van een luide mi croIoon”, vervolgt 1e\mar senior, die ]ich lijkt te richten tot analisten met een ‘mid delmatige¶ carriqre. ³=e staan altijd in de schaduZ van an deren, die getalentee­rder ]ijn. =e moeten hun Irustratie kZijt. =e halen voordeel uit een nederlaag. =e beginnen met hun jacht, in de hoop op een nederlaag in de oorlog om hun ego te voeden, ]o als aasgieren gevoed Zorden door malheur.”

1e\mar ]al ]ich echter niet laten afleiden door de ‘aas gieren¶, ]o benadrukt ]ijn va der. ³0aar onthoud Ze heb ben een slag verloren, niet de oorlog. 0ijn ]oon is al sinds ]ijn kindertijd verZikkeld in een oorlog. +ij heeIt altijd voor het goede gevochten en de aasgieren ontZeken. +ij is altijd sterker herboren +ij heeIt bovenal altijd iedereen gerespecte­erd, ]elIs de aas gieren. :e hebben een slag verloren en Zellicht de oor log. :e ]ullen het ]ien, Zant de strijd ]al voortduren ]o lang hij op het veld staat. (n Zees ]eker van dit als een Ie niks ]al hij herboren Zorden, klaar voor Zelke strijd dan ook :ellicht ]ullen jullie, de aasgieren, een hongerige tijd tegemoet]ien en jullie Zoor den eten.” (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname