Times of Suriname

/LYHUSRRO VFKULMIW JHVFKLHGHQ­LV

-

92(7%$/ /iverpool is de eerste (ngelse ploeg die in een uitwedstri­jd in de knock outIase van de Champions /eague vijI keer heeIt weten te scoren. 7he 5eds waren woensdagav­ond met te sterk voor )C 3orto en -rgen Klopp was na afloop dan ook een gelukkige manager. ³Het was een erg goede prestatie´, zei hij.

³2I het een perIecte wedstrijd was" -a, dat zou je wel kun nen zeggen´, aldus de 'uitser voor de camera van BT Sport. ³Het was erg proIession­eel, heel volwassen op de juiste momenten. (rg agressieI, goed verdedigd, goed ge counterd, de bal in de ploeg gehouden, de bal laten gaan. We hebben laten zien dat het kan, maar makkelijk is zoiets niet.´

³We hebben er hard voor moeten werken, maar de jongens hebben loon naar werken gekregen en dat is het belangrijk­ste. ,k heb veel Iantastisc­he dingen gezien vanavond´, aldus Klopp, die 6adio 0anp drie keer zag sco ren in het (stidio do 'ragmo. ³Hij heeIt het juiste antwoord gegeven en dat is goed.´ 0anp maakte zijn eerste doelpunten sinds 1 januari. 'e 6enegalees scoorde toen tegen 0anchester Cit\ winst .

³Hij heeIt weer laten zien wat voor Iantastisc­he speler hij is. Hij was altijd al belangrijk en Iantastisc­h voor ons en als je niet op honderd procent zit en dan nog weet te scoren, dan is dat erg belangrijk. $ls je eenmaal weer scoort, dan zul len de doelpunten blijven ko men als je hard blijIt werken. Good, really good, ik ben erg blij met hem´, aldus Klopp. 'e 2 jarige 0anp staat dit seizoen nu op 12 treffers in 28 officiële wedstrijde­n. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname